GY.

Megígértem, hogy beszámolok, mi történt a múlt hétvégén. Mint bizonyára emlékszel, részt szerettem volna venni egy autóversenyen, de a verseny napján reggel jött egy hivatalos levél, miszerint a kocsimat ki akarják vonni a forgalomból! A javaslatodra félrevonultam meditálni, arany-magentával töltődve aranyat sugároztam magamra. Az első dolog ami bevillant, hogy a navigátoromnak nem szabad eljönnie. Ő ugyanis előzetesen jelezte, esetleges családi elfoglaltsága lesz, és emiatt lehet, hogy a verseny vége előtt el kell mennie. Felhívtam hát, és kiderült tényleg szívesebben lenne a családjával, és mivel találtam beugró embert, ezért ő inkább lemondta a részvételt.

Fél óra múlva kiderült a navigátornak beugró barátomnak sem jó a teljes versenyhétvége; előzőleg félreértettem, és csak pénteken ért volna rá, de a szombati futamon már nem.

Ekkor beszéltem bátyámmal, aki ingával rávezetett a megoldásra: nekem ezen a hétvégén a feleségemmel kellene maradnom! Így lemondtam a versenyt, és mivel a kislányunk épp a nagyszüleinél volt, egy kellemes közös hétvégét töltöttünk el!

Hétfőn – dolgom végeztével – gyakorlatilag két telefonnal elhárult a veszély, hogy az autót kivonják a forgalomból!