AMIT TUD-OK

PROGRAMJAIMRÓL

Ha szeretnél időben értesülni a Teremtő Önismeret programjairól (pl. havi csoportos oldásokról), új kiadványokról, új információkról, kérlek iratkozz fel a havonta megjelenő „Arany-magenta Üzenő” Hírlevelemre.

Mindenki lelkében él a lehetőség, hogy megélje az egység élményét és megismerje Önmagát. Mindenkinek szabad a döntése, életét milyen tudatsávon éli le. Hagyja, hogy sorsa az elme kettősségén, kétségén alacsony tudaton, az egó túlélőprogramján fusson megszokásainak zárt világán, a fél-elem energetikáján vagy felébred és emelkedett rezgésszinten tudatának magas sávján megtalálja Önmaga valóságát, Teremtői mivoltát. Felismerheti lelkében azt, hogy Ő maga a Teremtő Önismeret, azaz, az az ígéret, aminek megvalósításához hozta azt a különleges Teremtő erőt, amivel lehetősége van az Isteni vénájának hivatásával egyediségét, tehetségét megvalósítani, az Életet szentségnek tekinteni, szerethetőségének hitével Élni.

Ha a Teremtő Önismeret felkeltette érdeklődésedet, szeretnéd, hogy minél több emberhez eljusson, támogatásoddal segíthetsz ebben: 12010240–01694094–00100006 Raiffeisen Bank (Megjegyzésbe kérem beírni: támogatás), köszönöm.

A TEREMTŐ ÖNISMERET OKTATÁSA
3 szinten, 8 alkalommal történik.
Részletek és jelentkezés: www.teremtoonismeret.hu honlapon.

AZ EGYSZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ SZEMÉLYESEN
Nagy tisztelettel és szeretettel tájékoztatok Mindenkit a 2020 májusától történő változásról.

Mint médium – a Teremtő Önismeret közvetítőjeként – az elmúlt 23 év készségén eljutottam oda, hogy 2020 májusától kizárólag csak azokat az embereket fogadom egyénileg, Akik ebben az életükben a Teremtő Önismeretre igent mondtak. Mindegy, hogy jártasak-e spirituális körökben, hogy milyen tudást szereztek meg ebben az életükben, hogy jártak-e már nálam, hogy hány évesek, a lényeg, ami ősvalójukban ígéretként rejtve várja, hogy meg legyen nyitva és tárva. Jelenti ez azt, hogy a tudatos Önmegismerés életük célja és feladata. Érzik magukban az Önismeret hívó szavát, keresik Önmaguk megismeréséhez a kulcsokat. Akik nem tudnak addig megnyugodni, amíg magukban meg nem lelik a valós értékrend és a valós érzelem minőségét, hogy ősi egységükből, szerethetőségük hitének Teremtő erejéből magas tudatsávon, tudatosságon őszintén, minőségi Életet Éljenek. Akik azért jöttek, hogy a magukkal hozott különleges egyedi kódjukkal hivatásukat megvalósítsák, mert tudják, gyöngyszemek ők, egy a Teremtő által készített végtelen spirál láncán, ezért felelősségük, hogy tudásukkal javítsák a világ sorsát és mutassák a példát. Nemcsak egójuk önös érdekén jöttek teremteni, hanem a tudatos Önmegismerés útját járva, valóságukra lelve, az életet szentségként Élve, egy új világ kezdetének az alapjait tegyék Teremtő erejük hitével le.

1997-től bárki, bármikor, bárhányszor, bármilyen kéréssel felkereshetett, rezgésszint emeléssel emlékeztettem, ébresztettem még akkor is, ha láttam, az Önmegismerést csak múló játéknak tekinti. Fel kellett ismernem, ha valaki nem akarja megnyitni magában azt az erőt, ami szükséges az Önmegismeréshez, hiába érzi és érti mélytudaton önmaga valóságának csodáját, hiába kapja meg kérdéseire a válaszokat, mert otthonába visszatérve visszalép a régi mókuskerekébe és egója túlélőprogramját folytatja tovább, letagadva és elhallgatva az átélteket, amik egész életét változtathatnák meg. Viszont az elmúlt évtizedek bebizonyították, mindazoknak, Akiknek lelkük magjában egyértelműen él a Teremtő Önismeret, mint Teremtő erő és ígéret, emelkedett rezgésszinten ha megnyitják, óriási hitre tesznek szert, az Isteni vénájukon hozott tehetségükkel egy a valós értékrenden működő Életet tudnak Élni és a saját világuk jobbá tételével a környezetüket is emelni. Felismerték szerethetőségük hitét, lelkük fényét, mint a szembesüléshez, őszinteséghez hozott erőt, egyértelműen igent tudtak mondani a magas tudaton, az egyetemes szeretet alapján működő Életre.

Az energiáimat Rájuk szeretném összpontosítani.

A Teremtő Önismeret, mint egyetemes tudás, az ember saját maga valósága. 1997-től a „semmiből” mára úgy vált fokozatosan valós módszerré és technikává, ahogy több ezer ember ősvalóját nyitottam rezgésszint emeléssel és a lélek alkímiájával új Teremtő erővé alakítottam árnyék-én tulajdonságaik sokaságát. A ma hozzám érkezőknek igen gyors és hatékony a változás sebessége és minősége, hiszen már nincs olyan árnyék-én tulajdonság, amit több évtizede ne alkímiáztunk volna, így a letisztult energiatér készen áll Önmaguk valóságának megnyitására.

Szeretettel tájékoztatlak arról – ha a Teremtő Önismerettel most találkozol először -, hogy a honlapom YouTube menüjében több témában hallgathatsz tőlem előadásokat, vezetett meditációkat, pár perces „Spirituális szösszeneteket”. Kérlek, miközben hallgatod, figyeld az érzéseidet. Ha elrendeltett az idő arra, hogy a lelkedben lévő ígéretet megnyitva az Önmegismerés belső útján elindulj Teremtő vénád felismerni, várom hívásod, hogy megnézzük együtt, a Teremtő Önismeret egyedi kódod-e vagy sem. Ha igen, az egyéni konzultációra időpontot egyeztetünk. Amennyiben nem, s ha kéred, tanácsot adok, milyen irányba lépheted fejlődésed.

Fogadónapom: KEDD. A konzultációk ideje másfél óra,  az alkalom 18.000 forint.

Az egyéni konzultációkra telefonon +36 30 222 1288 lehet időpontot egyeztetni.
A személyes találkozók helyszíne és az elérhetőség itt olvasható.

HAVONKÉNT TEMATIKUS OLDÁSOKAT TARTOK 3 órában.
Az oldás témáját és időpontját a honlapom AKTUÁLIS PROGRAMJAIM menüjében, illetve a havonta megjelenő „Arany-magenta üzenő” Hírlevelemben olvashatod, feliratkozni itt tudsz. A Hírlevélben a Teremtő Önismeret új kiadványairól, új információkról is értesülhetsz.

Részvételi díj: 5.000 – Ft. A találkozók helyszíne és az elérhetőség itt olvasható.

A találkozókon a meghirdetett témákban mélytudaton megnyitjuk azokat az árnyék-én tulajdonságokat, amik felelősek életünk szenvedéseiért. Árnyékaink sokaságának átalakulása, a lélek alkímiája révén felszabadul a női és a férfi minőség szentségén működő Teremtő erő.  Szerethetőségünk hitének megélése, Teremtői mivoltunk felismerése rávezet a magunknak tett ígéret megvalósítására. Azok lehetünk, akik valójában vagyunk.

EGYSZEMÉLYES BEAVATÁSOK, kb. 60 perces program, melynek összegét a jelentkezővel egyeztetem.
Jelentkezés +36 30 222 1288 telefonszámon.
A személyes találkozók helyszíne és az elérhetőség itt olvasható.

Mire jó a beavatás?
Akikben nincs nyitva az ígéret, még nem tudják miért jöttek, nem emlékeznek, de már önmaguk megismerésének útját járják és úgy látják, szükségük lenne tudatszintjük emelésére, készen állnak a beavatásra, szeretettel várom jelentkezésüket. A beavatás során új dimenziókapuk nyílnak meg, meglátják Magukban az elrejtett titkokat, az ígéretet, a megvalósítandó feladatokhoz kapott tehetséget, képességet. Adott készségüknek szintjén, feladatkörüknek megfelelően kapják beavatásukat. Rezgésszintjük emelésével, tudatuk tágulásával, magasabb dimenziókból kapott felismerések segítik tovább lépésüket, fejlődésüket, önmegvalósításukat, melyhez a Teremtő üzeneteit is továbbítom.

Mi a beavatás valós jelentése?
Álljon itt egy rövid idézet Elisabeth Haich Beavatás c. könyvéből: „Azt jelenti, hogy az ember a legmagasabb, az isteni síkon tudatosul. A nagy beavatásban részesülők az életenergiát, az örök létezés teremtő rezgését az összes fejlődési szinten és az átalakítás nélküli, eredeti formájában is tudatosan élik át, ugyanakkor az idegeikbe és testükbe irányítják.”

Mit jelent a jelen időkben beavatást nyerni?
A beavatások alkalmával eljutunk olyan dimenziókba, ahova csak Felsőbb Énünk által vagyunk képesek betekintést nyerni. Tudatosodik bennünk Isteni eredetünk, tehetségünk, képességünk. Az emlékezés lehetővé teszi, hogy az elménk által ránk rakódott szerepeinktől mielőbb megválhassunk és tudatossá válva egyedi kódunk tudását megvalósíthassuk. Elisabeth Haich Beavatás c. könyve azért is fontos számunkra, mert az abban leírt technikák és szimbólumrendszerek szolgálnak alapul a Teremtő Önismeret működéséhez. A könyv írója hűen leírja az akkori idők misztikus iskoláinak működését, a beavatások titkait, rituáléit. A Teremtő Önismeret nagy részben a múltamban, az ó-egyiptomi időkben kapott beavatásaimnak és képességeimnek a megnyitása, azon tudásomnak a jelenben való folytatása. Valójában „csak” emlékezem. Ezekkel a beavatásokkal emlékeztetlek arra, hogy Te is a felszínre tudod hozni a már magadban lévő tudást, tudatosíthatod és a jelen életed tudásával bővítheted bölcsességed tárházát. S ha még nem volt olyan életed, amiben beavattak volna Téged, most kezded, akkor ez lesz az alap, amihez viszonyítod majd Magad. Fejlődésed végtelen!

AMIT AD-OK
a spiritualitás végtelen tárházából,
a teljesség igénye nélkül:
rezgésszint emelés
ősvaló megnyitása
a lélek alkímiája
csakrák tisztítása
hetedíziglend oldás
az egyén energetizálása
Felsőbb Énnel kapcsolódás
egyéni és csoportos beavatás
átkok, kötések, mágiák kioldása
fogantatástól egész életünk átírása
a halálfélelem és a bűntudat kioldása
a létközben „élőkkel”, szellemi
mesterekkel, segítőkkel,
leszületendő gyermekkel
kapcsolatfelvétel
csillagtérképeink szerepeivel szembesülések
„Isteni csatornából” üzenetek, tanítások közvetítése
az anyaggal való „jó” kapcsolat megteremtése
a valós értékrend és hitvallás felismerése,
minden ember egyediségének,
a pillanat egyszeriségének és a
megismételhetetlen lehetőségnek
a figyelembevételével.
Adott készségem fokán használom
tapasztalataim által szerzett tudásom.
Továbbítom, ahogy és amit a Teremtő
üzen a Teremtő Önismeret eszközeivel.
Teszem ezt azért, hogy öntudatra ébredj,
hogy emlékezz, hogy Önmagad valóságába
visszatérhess és azzá légy, Aki mindig is voltál:
minden élethelyzetben szerethető, Teremtő!

Ezáltal bármikor képessé válhatsz

– női/férfi minőséged örömmel megélni,
– a hiábavalóság, életuntság érzését letenni,
– a bűntudat valós okát önmagadnak megbocsátani,
– testvéreid közötti viszályokat szeretettelivé alakítani,
– a gyermekkori zaklatásokból eredő elfojtásokat kioldani,
– gyermekeid panaszait, beilleszkedési problémáikat megoldani,
– szerelmi bánatod fájdalmait nemcsak túlélni, hanem feldolgozni,
– a pénzügyi problémáidat a valós értékrendnek megfelelően rendezni,
– szüleidtől való függésedet kioldani, a válásukból eredő sérüléseidet,
elhalálozásuk esetén az elvesztés fájdalmait, a meg nem bocsátott
sértődéseidet, ítélkezéseidet, bűntudatodat elengedni,
– a szerelmi kapcsolatod „x” szögeit egyértelműsíteni,
– a főnök/beosztott viszonyt valós helyére tenni,
– ha szüleid más nemű gyermeket vártak, vagy
egyáltalán „nem vártak” és felnőttként
még mindig nem tudtad feldolgozni,
e fájdalmat, traumát örökre kioldani,
– a vállalkozásaid vitás kérdéseire
az egyetemes megoldást megtalálni,
– várandós mamaként a terhességi tünetek
valós okaira a válaszokat meglelni,
– a meddőség, gyermektelenség
lelki-szellemi gyökereit meglátni,
– az orgazmus-hiány okait felismerni,
– az abortuszból eredő karmát kioldani,
– kérdéseidre egyetemes válaszokkal felelni, árnyékén
tulajdonságaidat a Teremtő erőddel alkímiázni. Így
a spirituális képességeid megnyílnak, amik titkon
benned rejtetten rejlettek feltárulnak és felismered
a veled való történések jeleiben a valós üzeneteket,
egyetemes törvényeket, valós örömöd, hivatásod,
előző életeid, egyedi kódod, hitvallásod,
a pénzzel való helyes kapcsolódásod,
életed sikeressé tételének mikéntjét,
álmaid szimbólumainak valós jelentését,
a többször ismétlődő élethelyzeteid eredőit,
üzleti vállalkozásodhoz Isteni vénád tehetségét,
művészi hajlamaid, betegséged lelki okait,
az energiatörvények ok-okozatait,
az anyag elfogadását, tiszteletét,
Önmagad szerethetőségét!

 Ha a fentiek közül bármiben érintve vagy,
szeretettel várom jelentkezésed:
Sághy Enikő

Szeretettel várlak a Teremtő Önismeret oktatásán!

Ha valakinek az ősvalójában az a kód él, hogy ebben az életében Önmaga ismerőjévé váljék, akkor elrendeltetett időben
megszólal lelkének finom hangja és jelzi, lépjen rá az útra, mely befele vezet és mélyre, hogy Önmagát valóban megismerje.

Cím: 1024 Budapest, Margit körút 61-63. IV. emelet 21. Kapucsengő: 17
E-mail cím: oktatas@teremtoonismeret.hu
Web: teremtoonismeret.hu

Address: Budapest, district II., Margit körút 61-63. 4th floor, door 21. Gate bell: 17
E-mail address: saghyeniko@spiritualisonismeret.hu
Web: divineselfawareness.com

 

Adatvédelem‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ÁSzF