PROGRAMOK

AKTUÁLIS PROGRAMJAIM

Ha szeretnél időben értesülni a Teremtő Önismeret programjairól (pl. havi csoportos oldásokról), új kiadványokról, új információkról, kérlek iratkozz fel a havonta megjelenő „Arany-magenta Üzenő” Hírlevelemre.

Ha a Teremtő Önismeret felkeltette érdeklődésedet, szeretnéd, hogy minél több emberhez eljusson, támogatásoddal segíthetsz ebben: 12010240–01694094–00100006 Raiffeisen Bank (Megjegyzésbe kérem beírni: támogatás), köszönöm.

FELHÍVÁS!

 Tervemben van
tovább-KÉPEZŐ-t szervezni a
Teremtő Önismeret oktatást elvégzett csoportok Tagjai,
valamint az évtizedek óta hozzám járók számára, Akik
egyértelműen érzik, mert tudatosult Bennük,
hogy a Teremtő Önismeret az életük.

 Célom: hogy a Teremtő Önismeretet otthon gyakorlók a legújabb felismeréseiket, a beavatások által átélt tudásukat, a letisztultságukat, a meditációik és az élethelyzetek által átélt tapasztalataikat átadják egymásnak. A spirituális úton történő különleges képességek megnyílása során felmerülő összes kérdésre szeretném megadni a válaszokat Nektek. Tudjuk, hogy az első bizonytalan lépések után, ahogy erősödik bennünk a hit és érezzük jótékony hatását a belső munkánknak, egyre jobban nyílik spirituális képességünk. Ébernek kell legyünk, hogy egónk alázattá válását szem előtt tartsuk, mert ellenkező esetben a spirituális gőg felnövekszik. Szeretném felhívni a figyelmet a spirituális út buktatóira, ha bárki bármelyiket észleli magában, hogyan oldja. Szeretnék betekintést adni abba a világba, ahol a valóság lakozik, s hogy mivel is kell ott szembenézni. A terv végtelen bennem, amit szándékomban van megvalósítani Veletek, mint ahogyan a tudat állandóan tágul és a tudás egyre többé válik. Nagy kíváncsisággal tekintek ezek elé a találkozók elé, hiszen most olyan emberekkel fogunk találkozni, Akik hozzátok hasonlóan nagy léptékkel haladnak a valóságuk felé. Az Univerzum mindenkinek tartogat valami meglepit, s akik már megkapták, most elhozhatják és a többieket titkaikba beavathatják. Ez lesz majd az a különleges erő, ami az egyetemes szeretet és egyetemes tudás által összegződik, mindenki a másik mellé rendelődik és elindul a TEREMTÉS. Természetesen az akkor és ott energiatérben „elszállunk”, meditálunk is, s ha kapunk beavatásokat, magunkba engedjük, hogy áldásos hatása megvalósulhasson a fizikai síkon, életünk minden szálán. Egyenlőre ennyit kívánok elmondani, a többit a helyszínen.

Ez a „haladó” csoport kimondottan azok számára lesz nyitva, Akik a Teremtő Önismeretet komolyan, egyértelműen, őszintén végzik. Akiknek a lélekmagjában „IGEN” a Teremtő Önismeret. Őket várom/várjuk!  

AZ ELSŐ ALKALMAT november 28-án szombatra, 15:00 órától tervezem, az időtartama a jelentkezők létszámától függ, amiről a válaszok beérkezése után fogok értesítést küldeni. A találkozók gyakoriságát a jelentkezőkkel fogjuk egyeztetni, hány havonta szeretnének eljönni. Jelentkezni emailen lehet a telefonszám megadásával. A részvételi díj 8 ezer Ft lesz. Várom a visszajelzéseket október 26. hétfő estig, köszönöm!

NOVEMBER 21-ÉN SZOMBATON, 15:00 – kb. 20:00 ÓRÁIG
csoportos önismereti találkozót tartok, ahol tovább gyakorolhatjuk
a Teremtő Önismeret technikáit. Az eddigi alkalmak mindegyikén
a jelenlévők nyitottságán és a befogadásuk hitén, a megadott
pillanatban megéltük a csodát, mint önmagunk valóságát,
szerethetőségünk hitén felismertük ősi egységünk erejét,
az Isteni vénán hozott tehetséget, válaszokat kaptunk
a valós értékrend és a valós érzelem rezgésterén,
a beavatások pedig tudatunkat tágították,
tudásunkat nyitották.
Önmagunk megismerése ittlétünk célja,
hogy megtudjuk, kik vagyunk valójába’.
Szeretettel várom a találkozót Veled,
a megjelenésre visszajelzést nem kérek.

Helyszín: Margit körút 61-63. IV. emelet,
21-es ajtó, Kapucsengő: 17.
Részvételi díj: 5.000.- Ft.


A Teremtő Önismeret oktatás következő csoportja
2021. április 10-én szombaton
egy „0.” találkozóval indul.

Az oktatás időpontjai és a további részletek:
https://teremtoonismeret.hu/oktatas/

Egyéni konzultáció esetén: 

Szeretettel tájékoztatlak arról ha a Teremtő Önismerettel most találkozol először , hogy a honlapom YouTube menüjében több témában hallgathatsz tőlem előadásokat, vezetett meditációkat, pár perces „Spirituális szösszeneteket”. Kérlek, miközben hallgatod, figyeld az érzéseidet. Ha elrendeltett az idő arra, hogy a lelkedben lévő ígéretet megnyitva az Önmegismerés belső útján elindulj Teremtő vénád felismerni, várom hívásod, hogy megnézzük együtt, a Teremtő Önismeret egyedi kódod-e vagy sem. Ha igen, az egyéni konzultációra időpontot egyeztetünk. Amennyiben nem, s ha kéred, tanácsot adok, milyen irányba lépheted fejlődésed.

Mint médium – a Teremtő Önismeret közvetítőjeként – az elmúlt 23 év készségén eljutottam oda, hogy 2020 májusától kizárólag csak azokat az embereket fogadom egyénileg, Akik ebben az életükben a Teremtő Önismeretre igent mondtak.

Mindegy, hogy jártasak-e spirituális körökben, hogy milyen tudást szereztek meg ebben az életükben, hogy jártak-e már nálam, hogy hány évesek, a lényeg, ami ősvalójukban ígéretként rejtve várja, hogy meg legyen nyitva és tárva. Jelenti ez azt, hogy a tudatos Önmegismerés életük célja és feladata. Érzik magukban az Önismeret hívó szavát, keresik Önmaguk megismeréséhez a kulcsokat. Akik nem tudnak addig megnyugodni, amíg magukban meg nem lelik a valós értékrend és a valós érzelem minőségét, hogy ősi egységükből, szerethetőségük hitének Teremtő erejéből magas tudatsávon, tudatosságon őszintén, minőségi Életet Éljenek. Akik azért jöttek, hogy a magukkal hozott különleges egyedi kódjukkal hivatásukat megvalósítsák, mert tudják, gyöngyszemek ők, egy a Teremtő által készített végtelen spirál láncán, ezért felelősségük, hogy tudásukkal javítsák a világ sorsát és mutassák a példát. Nemcsak egójuk önös érdekén jöttek teremteni, hanem a tudatos Önmegismerés útját járva, valóságukra lelve, az életet szentségként Élve, egy új világ kezdetének az alapjait tegyék Teremtő erejük hitével le.

1997-től bárki, bármikor, bárhányszor, bármilyen kéréssel felkereshetett, rezgésszint emeléssel emlékeztettem, ébresztettem még akkor is, ha láttam, az Önmegismerést csak múló játéknak tekinti. Fel kellett ismernem, ha valaki nem akarja megnyitni magában azt az erőt, ami szükséges az Önmegismeréshez, hiába érzi és érti mélytudaton önmaga valóságának csodáját, hiába kapja meg kérdéseire a valós válaszokat, mert otthonába visszatérve visszalép a régi mókuskerekébe és egója túlélőprogramját folytatja tovább, letagadva és elhallgatva az átélteket, amik egész életét változtathatnák meg. Viszont az elmúlt évtizedek bebizonyították azt, hogy mindazoknak, Akiknek lelkük magjában egyértelműen él a Teremtő Önismeret, mint Teremtő erő és ígéret, emelkedett rezgésszinten ha megnyitják, óriási hitre tesznek szert, az Isteni vénájukon hozott tehetségükkel egy a valós értékrenden működő Életet tudnak Élni és a saját világuk jobbá tételével a környezetüket is emelni. Felismerték szerethetőségük hitét, lelkük fényét, mint a szembesüléshez, őszinteséghez hozott erőt, egyértelműen igent tudtak mondani a magas tudaton, az egyetemes szeretet alapján működő Életre.

Az energiáimat Rájuk szeretném összpontosítani.

A Teremtő Önismeret, mint egyetemes tudás, az ember saját maga valósága. 1997-től a „semmiből” mára úgy vált fokozatosan valós módszerré és technikává, ahogy több ezer ember ősvalóját nyitottam rezgésszint emeléssel és a lélek alkímiájával új Teremtő erővé alakítottam árnyék-én tulajdonságaik sokaságát. A ma hozzám érkezőknek igen gyors és hatékony a változás sebessége és minősége, hiszen már nincs olyan árnyék-én tulajdonság, amit több évtizede ne alkímiáztunk volna, így a letisztult energiatér készen áll Önmaguk valóságának megnyitására.

Az egyéni konzultációkra telefonon +36 30 222 1288 lehet időpontot egyeztetni.
A személyes találkozók helyszíne és az elérhetőség itt olvasható. 

Amennyiben az egyszemélyes, illetve a csoportos
programjaimról részletesen szeretnél olvasni,
e linken megteheted.

Helyszín:
Budapest, II. kerület, Margit körút 61-63.
IV. emelet, 21-es ajtó
Kapucsengő: 17 

Elérhetőség: itt

Szeretettel várlak a Teremtő Önismeret oktatásán!

Ha valakinek az ősvalójában az a kód él, hogy ebben az életében Önmaga ismerőjévé váljék, akkor elrendeltetett időben
megszólal lelkének finom hangja és jelzi, lépjen rá az útra, mely befele vezet és mélyre, hogy Önmagát valóban megismerje.

Cím: 1024 Budapest, Margit körút 61-63. IV. emelet 21. Kapucsengő: 17
E-mail cím: oktatas@teremtoonismeret.hu
Web: teremtoonismeret.hu

Address: Budapest, district II., Margit körút 61-63. 4th floor, door 21. Gate bell: 17
E-mail address: saghyeniko@spiritualisonismeret.hu
Web: divineselfawareness.com

 

Adatvédelem‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ÁSzF