PROGRAMOK

AKTUÁLIS PROGRAMJAIM

Ha szeretnél időben értesülni a Teremtő Önismeret programjairól (pl. havi csoportos oldásokról), új kiadványokról, új információkról, kérlek iratkozz fel a havonta megjelenő „Arany-magenta Üzenő” Hírlevelemre.

Ha a Teremtő Önismeret felkeltette érdeklődésedet, szeretnéd, hogy minél több emberhez eljusson, támogatásoddal segíthetsz ebben: 12010240–01694094–00100006 Raiffeisen Bank (Megjegyzésbe kérem beírni: támogatás), köszönöm.

AUGUSZTUS 15-ÉN SZOMBATON, 15:00 – kb. 20:00 ÓRÁIG
csoportos találkozót tartok, ahol tovább gyakorolhatjuk
a Teremtő Önismeret technikáit.
A téma örök:
ÖNISMERET, ÖNISMERET, ÖNISMERET!
Szembesülünk árnyék-én tulajdonságainkkal,
amiket új teremtő erővé alakít a lélek alkímiája.
Megnyitjuk, átéljük a magunk valóságát, hogy
tudatossá válva cselekedjünk az anyagi világban.
Beavatást nyerünk lelkünk rejtett titkaiba, hogy
önmagunkat ismerve, önbecsülésben és
szerethetőségünk hitében élhessünk.
Nemesül és tisztul a lelkünk,
bővül a tudásunk, mind
bölcsebbé válunk.

Bár a júliusi találkozó alkalmával
nagy létszámmal megtöltöttük a helyiséget,
mégsem kérek visszajelzést a megjelenésre.
Szeretettel várom az újabb találkozót Veletek!

 Helyszín: Margit körút 61-63. IV. emelet,
21-es ajtó, Kapucsengő: 17.
Részvételi díj: 5.000- Ft.

A TEREMTŐ ÖNISMERET OKTATÁS
KÖVETKEZŐ CSOPORTJÁNAK
KEZDÉSI IDŐPONTJA:
SZEPTEMBER 11. PÉNTEK,
16:00 – 18:00 ÓRÁIG TART,
AMI EGY „0.” TALÁLKOZÓ.

Az oktatás időpontjai és a további részletek:
https://teremtoonismeret.hu/oktatas/

Egyéni konzultáció esetén: 

Szeretettel tájékoztatlak arról ha a Teremtő Önismerettel most találkozol először , hogy a honlapom YouTube menüjében több témában hallgathatsz tőlem előadásokat, vezetett meditációkat, pár perces „Spirituális szösszeneteket”. Kérlek, miközben hallgatod, figyeld az érzéseidet. Ha elrendeltett az idő arra, hogy a lelkedben lévő ígéretet megnyitva az Önmegismerés belső útján elindulj Teremtő vénád felismerni, várom hívásod, hogy megnézzük együtt, a Teremtő Önismeret egyedi kódod-e vagy sem. Ha igen, az egyéni konzultációra időpontot egyeztetünk. Amennyiben nem, s ha kéred, tanácsot adok, milyen irányba lépheted fejlődésed.

Mint médium – a Teremtő Önismeret közvetítőjeként – az elmúlt 23 év készségén eljutottam oda, hogy 2020 májusától kizárólag csak azokat az embereket fogadom egyénileg, Akik ebben az életükben a Teremtő Önismeretre igent mondtak.

Mindegy, hogy jártasak-e spirituális körökben, hogy milyen tudást szereztek meg ebben az életükben, hogy jártak-e már nálam, hogy hány évesek, a lényeg, ami ősvalójukban ígéretként rejtve várja, hogy meg legyen nyitva és tárva. Jelenti ez azt, hogy a tudatos Önmegismerés életük célja és feladata. Érzik magukban az Önismeret hívó szavát, keresik Önmaguk megismeréséhez a kulcsokat. Akik nem tudnak addig megnyugodni, amíg magukban meg nem lelik a valós értékrend és a valós érzelem minőségét, hogy ősi egységükből, szerethetőségük hitének Teremtő erejéből magas tudatsávon, tudatosságon őszintén, minőségi Életet Éljenek. Akik azért jöttek, hogy a magukkal hozott különleges egyedi kódjukkal hivatásukat megvalósítsák, mert tudják, gyöngyszemek ők, egy a Teremtő által készített végtelen spirál láncán, ezért felelősségük, hogy tudásukkal javítsák a világ sorsát és mutassák a példát. Nemcsak egójuk önös érdekén jöttek teremteni, hanem a tudatos Önmegismerés útját járva, valóságukra lelve, az életet szentségként Élve, egy új világ kezdetének az alapjait tegyék Teremtő erejük hitével le.

1997-től bárki, bármikor, bárhányszor, bármilyen kéréssel felkereshetett, rezgésszint emeléssel emlékeztettem, ébresztettem még akkor is, ha láttam, az Önmegismerést csak múló játéknak tekinti. Fel kellett ismernem, ha valaki nem akarja megnyitni magában azt az erőt, ami szükséges az Önmegismeréshez, hiába érzi és érti mélytudaton önmaga valóságának csodáját, hiába kapja meg kérdéseire a valós válaszokat, mert otthonába visszatérve visszalép a régi mókuskerekébe és egója túlélőprogramját folytatja tovább, letagadva és elhallgatva az átélteket, amik egész életét változtathatnák meg. Viszont az elmúlt évtizedek bebizonyították azt, hogy mindazoknak, Akiknek lelkük magjában egyértelműen él a Teremtő Önismeret, mint Teremtő erő és ígéret, emelkedett rezgésszinten ha megnyitják, óriási hitre tesznek szert, az Isteni vénájukon hozott tehetségükkel egy a valós értékrenden működő Életet tudnak Élni és a saját világuk jobbá tételével a környezetüket is emelni. Felismerték szerethetőségük hitét, lelkük fényét, mint a szembesüléshez, őszinteséghez hozott erőt, egyértelműen igent tudtak mondani a magas tudaton, az egyetemes szeretet alapján működő Életre.

Az energiáimat Rájuk szeretném összpontosítani.

A Teremtő Önismeret, mint egyetemes tudás, az ember saját maga valósága. 1997-től a „semmiből” mára úgy vált fokozatosan valós módszerré és technikává, ahogy több ezer ember ősvalóját nyitottam rezgésszint emeléssel és a lélek alkímiájával új Teremtő erővé alakítottam árnyék-én tulajdonságaik sokaságát. A ma hozzám érkezőknek igen gyors és hatékony a változás sebessége és minősége, hiszen már nincs olyan árnyék-én tulajdonság, amit több évtizede ne alkímiáztunk volna, így a letisztult energiatér készen áll Önmaguk valóságának megnyitására.

Az egyéni konzultációkra telefonon +36 30 222 1288 lehet időpontot egyeztetni.
A személyes találkozók helyszíne és az elérhetőség itt olvasható. 

Amennyiben az egyszemélyes, illetve a csoportos
programjaimról részletesen szeretnél olvasni,
e linken megteheted.

Helyszín:
Budapest, II. kerület, Margit körút 61-63.
IV. emelet, 21-es ajtó
Kapucsengő: 17 

Elérhetőség: itt

Szeretettel várlak a Teremtő Önismeret oktatásán!

Ha valakinek az ősvalójában az a kód él, hogy ebben az életében Önmaga ismerőjévé váljék, akkor elrendeltetett időben
megszólal lelkének finom hangja és jelzi, lépjen rá az útra, mely befele vezet és mélyre, hogy Önmagát valóban megismerje.

Cím: 1024 Budapest, Margit körút 61-63. IV. emelet 21. Kapucsengő: 17
E-mail cím: oktatas@teremtoonismeret.hu
Web: teremtoonismeret.hu

Address: Budapest, district II., Margit körút 61-63. 4th floor, door 21. Gate bell: 17
E-mail address: saghyeniko@spiritualisonismeret.hu
Web: divineselfawareness.com

 

Adatvédelem‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ÁSzF