ITT MEGTALÁLSZ

AHOL VAGY-OK

Egy s Ég Központ Egyesület székhelyén
Budapest, II. kerület, Ezredes utca 13. félemelet 5. Kapucsengő: 11


GYALOGOSAN

A cím az Ezredes utcának a Fillér utca és a Lövőház utca közötti szakaszán található. A Széll Kálmán térről (régi Moszkva tér), a Mammut Bevásárlóközpontból, a Millenáris parkból, esetleg a Marczibányi térről pár perces sétával gyalogosan is érkezhetsz hozzám. A fenti térkép a Széll Kálmán tér irányából mutatja az útvonalat. Amennyiben vidékről vagy távolabbról érkezel, a BKK utazástervező honlapján érdeklődj, hogyan juthatsz el a Széll Kálmán térre.


AUTÓVAL

Ha autóval érkezel, akkor kérlek vedd figyelembe, hogy a környéken a parkolás munkanapokon reggel 8:30-tól 18:00 óráig fizetős. Az Ezredes utca a 3021-es parkolási zónába (zöld színnel jelzett terület) esik, ahol a parkolási díj jelenleg 350 Ft/óra, ezért javaslom, lehetőség szerint a Marczibányi téri Művelődési Központ környékén parkolj, mert itt kedvezőbb a parkolási díj (3024-es parkolási zóna – 175 Ft/óra – kék színnel jelzett terület).
Amennyiben a közelben nem találsz parkolóhelyet, úgy a Mammut Bevásárlóközpont parkolóházában, esetleg az Ezredes utcának a Fillér utca és Szilágyi Erzsébet fasor közötti szakaszán is hagyhatod az autót.


BUSSZAL

A Széll Kálmán térről indul a 149-es busz, amellyel a második megállónál (Ezredes utca) ha leszállsz, jobbra egy rövid lépcsőn jutsz le az Ezredes utca 13. számhoz.


VILLAMOSSAL

Dél-Buda irányából az 59-es és 61-es villamosokkal is érkezhetsz, ebben az esetben a Nyúl utcai megállónál kell leszállnod. Innen egy pár perces sétával a fenti térképen látható módon juthatsz el hozzám.  Mivel a Széll Kálmán térre számos módon eljuthatsz (pl. 4-es, 6-os villamos, 91-es busz, stb.), javaslom, ebben az esetben a fenti “Gyalogosan” részt olvasd el. Amennyiben vidékről vagy távolabbról érkezel, a BKK utazástervező honlapján érdeklődj, hogyan juthatsz el a Széll Kálmán térre.

Szeretettel várlak a Teremtő Önismeret oktatásán!

Ha valakinek az ősvalójában az a kód él, hogy ebben az életében Önmaga ismerőjévé váljék, akkor elrendeltetett időben
megszólal lelkének finom hangja és jelzi, lépjen rá az útra, mely befele vezet és mélyre, hogy Önmagát valóban megismerje.

Cím: 1024 Budapest, Ezredes utca 13. félemelet 5. Kapucsengő: 11
E-mail cím: oktatas@teremtoonismeret.hu
Web: teremtoonismeret.hu

Cím: 1024 Budapest, Ezredes utca 13. félemelet 5. Kapucsengő: 11
E-mail cím: egyesulet@egysegkozpont.hu
Web: egysegkozpont.hu