ITT MEGTALÁLSZ

AHOL VAGY-OK

Budapest, II. kerület, Margit körút 61-63. IV. emelet, 21-es ajtó
Kapucsengő: 17

Az alábbi térképeken tájékoztatlak arról, hogyan tudsz gyalogosan, autóval, busszal vagy villamossal eljutni a fenti címre. Felhívom figyelmedet, hogy a legegyszerűbb módja az érkezésednek, ha a 4-es, 6-os villamossal utazol, ami a pesti és budai oldal felől is éjjel-nappal jár.

Ha vidékről érkezel és a Déli pályaudvar felől közelíted meg a címet, a 2-es metróval egy megállót utazva a Széll Kálmán térre juthatsz. A Széll Kálmán térről a 4. számú térkép alapján kb. 6 perces sétával érkezhetsz meg a Margit körút 61-63. szám alá.
A Déli pályaudvarnál felszállhatsz a 17-es vagy a 19-es villamosra is, amellyel két megállót utazva a Mechwart ligethez juthatsz. A Mechwart ligettől a 2. számú térkép alapján kb. 3 perces sétával érkezhetsz meg a címre.

Ha a Keleti pályaudvar felől érkezel, a 2-es metróval vagy az 5-ös busszal juthatsz el a legegyszerűbb módon a Széll Kálmán térre. A Széll Kálmán térről a 4. számú térkép alapján kb. 6 perces sétával juthatsz el a címre.

Ha a Nyugati pályaudvar felől érkezel, a 4-es és a 6-os villamossal a Margit híd irányába indulva, kb. 10 perc alatt juthatsz el a Mechwart liget megállóhoz. A Mechwart ligettől a 2. számú térkép alapján kb. 3 perces sétával érkezhetsz meg a Margit körút 61-63. szám alá.


1. térkép


GYALOGOSAN A MECHWART LIGETTŐL


2. térkép

A cím a Margit körútnak a Keleti Károly utca és a Fényes Elek utca közötti szakaszán található. A Széll Kálmán térről (régi Moszkva tér), a Mammut Bevásárlóközpontból, a Mechwart Ligettől, esetleg a Millenáris Parkból pár perces sétával gyalogosan is érkezhetsz. A fenti térkép a Mechwart liget irányából mutatja az útvonalat. Amennyiben vidékről vagy távolabbról érkezel, a BKK utazástervező honlapján érdeklődj, hogyan juthatsz el a Mechwart ligethez.

GYALOGOSAN A SZÉNA TÉRRŐL


3. térkép

A cím a Margit körútnak a Keleti Károly utca és a Fényes Elek utca közötti szakaszán található. A Széll Kálmán térről (régi Moszkva tér), a Mammut Bevásárlóközpontból, a Mechwart Ligettől, esetleg a Millenáris Parkból pár perces sétával gyalogosan is érkezhetsz. A fenti térkép a Széna tér irányából mutatja az útvonalat. Amennyiben vidékről vagy távolabbról érkezel, a BKK utazástervező honlapján érdeklődj, hogyan juthatsz el a Széna térre.

GYALOGOSAN A SZÉLL KÁLMÁN TÉRRŐL


4. térkép

A cím a Margit körútnak a Keleti Károly utca és a Fényes Elek utca közötti szakaszán található. A Széll Kálmán térről (régi Moszkva tér), a Mammut Bevásárlóközpontból, a Mechwart Ligettől, esetleg a Millenáris Parkból pár perces sétával gyalogosan is érkezhetsz. A fenti térkép a Széll Kálmán tér irányából mutatja az útvonalat. Amennyiben vidékről vagy távolabbról érkezel, a BKK utazástervező honlapján érdeklődj, hogyan juthatsz el a Széll Kálmán térre.


AUTÓVAL


5. térkép

Ha autóval érkezel, akkor kérlek vedd figyelembe, hogy a környéken a parkolás munkanapokon reggel 8:30-tól 18:00 óráig fizetős. Címünk a 3021-es parkolási zónába (zöld színnel jelzett terület) esik, ahol a parkolási díj jelenleg 350 Ft/óra, ezért javaslom, lehetőség szerint a Marczibányi téri Művelődési Központ, a Füge utca vagy a Mansfeld Péter park környékén parkolj, mert itt kedvezőbb a parkolási díj (3024-es parkolási zóna – 175 Ft/óra – kék színnel jelzett terület). Felhívom figyelmed arra, hogy ha a 175 Ft-os övezetben hagyod autódat, 10-15 perces sétával érkezhetsz meg a Margit körút 61-63. szám alá, illetve a Bimbó úton közlekedő 11-es vagy 111-es buszra felszállva elutazhatsz a Mechwart liget megállóig, ahonnan kb. 3 percet kell sétálnod.

Amennyiben a közelben nem találsz parkolóhelyet, úgy a Mammut Bevásárlóközpont parkolóházában is hagyhatod az autódat.


BUSSZAL


6. térkép

Ha északi irányból, a Margit híd felőli oldalról érkezel, akkor a Batthyány térről induló 11-es vagy 111-es busszal is jöhetsz. A Mechwart liget megállónál leszállva 3 perces sétával érkezhetsz meg a Margit körút 61-63-ba. 7. térkép

Ha déli irányból érkezel, a Széll Kálmán téren a fenti térképen látható buszoknak van megállója. A térkép teljes méretben való megjelenítéséhez, kattints a térkép bármely pontjára.


VILLAMOSSAL


8. térkép

Pest irányából: a 4-es és 6-os villamos éjjel-nappal közlekedik. Ha ezzel a járattal érkezel, a Mechwart liget megállónál kell leszállnod. Széll Kálmán térről: a 4-es és 6-os villamos éjjel-nappal közlekedik. Ha ezzel a járattal érkezel, innen két megállóra, a Mechwart ligetnél kell leszállnod. Dél-Buda irányából: a 17-es és 19-es villamossal utazva, a Mechwart liget megállónál kell leszállnod. A Mechwart liget megállótól egy pár perces sétával a fenti térképen látható módon juthatsz el a Margit körút 61-63-ba.

9. térkép

A Széll Kálmán térre érkező villamosok megállóit a fenti térképen láthatod. A térkép teljes méretben való megjelenítéséhez, kattints a térkép bármely pontjára.

Mivel a Széll Kálmán térre számos módon eljuthatsz (pl. 2-es metró, 4-es, 6-os, 17-es, 19-es, 56-os, 59-es, 61-es villamos, 5-ös, 22-es, 91-es, 149-es busz, stb.), javaslom, hogy ilyen esetben a fenti “Gyalogosan” részt olvasd el. Amennyiben vidékről vagy távolabbról érkezel, a BKK utazástervező honlapján érdeklődj, hogyan juthatsz el a Széll Kálmán térre.

Szeretettel várlak a Teremtő Önismeret oktatásán!

Ha valakinek az ősvalójában az a kód él, hogy ebben az életében Önmaga ismerőjévé váljék, akkor elrendeltetett időben
megszólal lelkének finom hangja és jelzi, lépjen rá az útra, mely befele vezet és mélyre, hogy Önmagát valóban megismerje.

Cím: 1024 Budapest, Margit körút 61-63. IV. emelet 21. Kapucsengő: 17
E-mail cím: oktatas@teremtoonismeret.hu
Web: teremtoonismeret.hu

Address: Budapest, district II., Margit körút 61-63. 4th floor, door 21. Gate bell: 17
E-mail address: saghyeniko@spiritualisonismeret.hu
Web: divineselfawareness.com

 

Adatvédelem‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ÁSzF