SZTORIK

NŐ-nek lenni

Nem szoktam írogatni neked, mert úgy érzem, szépen haladok és arra van az egyéni, meg a csoportos találkozó, ha elakadunk. Ezúton szeretnék köszönetet mondani neked, mert azt hiszem, Te, illetve ez a módszer a végállomás, a sok útkeresésem között, hogy elérjem Önmagam. Hetente 2-3 alkalommal oldom a blokkjaim.

Szeretném megosztani veled a tegnap esti oldásom tapasztalatát, amikor a „Milyen ok rejlik a szexuális problémák hátterében?” hanganyagot választottam. Ezzel a témával nem igazán volt problémám, nem tudtam mi fog kisülni belőle…

Sokszor sikerült már nagyon mélyre jutnom akkor is, amikor egyedül oldottam. Ennél a meditációnál viszont, olyan testi tüneteim voltak közben, hogy meglepődtem magamon. Fájt a torkom, csengett a fülem és úgy éreztem meggyulladok, szétrobbanok.

Mélytudaton megnyílt, hogy az egyik előző életemben, amikor elvesztettem valakit, akit nagyon szerettem, bezártam a szívem, hogy soha többet ezt a fájdalmat ne kelljen átélnem. A meditáció során érzékeltem, hogy az ezutáni életemben férfi testbe születtem és nem sikerült az ősvalómat hosszú-hosszú ideig felébresztenem, így egyre keményebb lettem. Az oldás alkalmával a testi tünetek jelezték a régmúltból származó fájdalmak lenyomatait és most világosodott meg számomra, hogy miért is tartanak olyan ,,keménynek”!?
Bár a jelenben azt hittem, hogy nőként élek, mégis az ezen energiák lenyomatait működtettem. Mivel az előző életemben a keménység párosult az elvesztés fájdalmával, világossá vált számomra végre, hogy amiért a férfi energiákat használtam, nem tudott kapcsolódni hozzám az a társ, akivel családot alapíthatok. Akkor ott hirtelen, mindent megértettem.

Számomra fontos az anyaság és úgy voltam ezzel a témakörrel, hogy szeretnék édesanyává válni, de nem minden áron. Szerencsés vagyok, mert sok közeli barátom van, akiket nagyon szeretek, de amit a gyermekek felé érzek, az egy olyan szeretet, amit semmilyen más érzelemmel nem tudok összehasonlítani. Ennél az oldásnál lehetőségem nyílt önmagamat csecsemőként fogni és a méhemet feltölteni fénnyel, ami leírhatatlan csodás érzést adott. Talán életemben sosem tudtam olyan mély nyugalommal és szeretettel szemlélni magam utána a tükörben, mint akkor. Megéreztem abban a helyzetben, mit is jelent az igazi Nő és mekkora áldás ez, hogy nőnek születtem ebben az életemben! Hiszen, így van lehetőségem arra, hogy egy napon életet adhassak gyermekemnek.

Izgalommal várom, hogy a jövőben a külvilág milyen helyzeteket hoz a számomra. Hála, Áldás, Köszönet neked mindenért, Papp Klaudia

Szeretettel várlak a Teremtő Önismeret oktatásán!

Ha valakinek az ősvalójában az a kód él, hogy ebben az életében Önmaga ismerőjévé váljék, akkor elrendeltetett időben
megszólal lelkének finom hangja és jelzi, lépjen rá az útra, mely befele vezet és mélyre, hogy Önmagát valóban megismerje.

Cím: 1024 Budapest, Margit körút 61-63. IV. emelet 21. Kapucsengő: 17
E-mail cím: oktatas@teremtoonismeret.hu
Web: teremtoonismeret.hu

Address: Budapest, district II., Margit körút 61-63. 4th floor, door 21. Gate bell: 17
E-mail address: saghyeniko@spiritualisonismeret.hu
Web: divineselfawareness.com

 

Adatvédelem‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ÁSzF