SZTORIK

A hisztit letéve

Egy ötnapos hisztit követően, két nappal ezelőtt, meditáció után felütöttem az Egy s Ég Ismét című könyvedet. Felsőbb Énem kértem, hogy segítsen. A könyv „A képlet, ami kép lett” című szösszenetednél nyílt fel. Azóta többször is elolvastam, mert útmutató: mint amikor egy sűrű erdőben hirtelen elém fektetnének egy lebetonozott, kétsávos, kényelmes szélességű utat.

Az önsajnálós napok lefutottak, újra elkezdtem alkímiázni. Szinte azonnal jobban is vagyok, jönnek a felismerések, egybevágó reakciók:

– újabb árnyék-én tulajdonságomra vetült fénycsóva
– kezdtem megundorodni ételektől, rájöttem, hogy a szervezetem tiszta tápanyagért kiált. Erre meséli a kolléganőm panaszkodva, hogy a közeli boltban nem lehet már a kisebb méretű műanyag edénykét kapni, így kénytelen dupla akkorát megpakolni a salátából. De annyit nem bír megenni. Azonnal felismertem a lehetőséget: holnaptól kifizetem az adag felét, így a munkahelyemen friss salátát fogok tudni enni.
– egyik barátnőm meséli, hogy érzékeli, a teste méregtelenítés után kiált, így most egymást erősítve kezdhetünk új szokások kialakításába és ezek által szervezetünk felújításába
– a hajamat megnövesztettem és zsigerileg érzem, hogy a sűrű hajmosáshoz természetes, ún. mentes samponra kell váltanom. Most figyelem, mi bukkan fel, milyen lehetőségeim lesznek.
– nem kreatívkodtam, semmilyen saját készítésű inspiráló anyagot nem írtam az utóbbi héten. A lefutott önsajnáló napok végén, egy-két meditáció és felhangolás után, két embertől is kaptam inspirációt. Beszélni is fogok velük, hogy egyeztessünk, ki-ki saját képességével, színeinkkel kapcsolódjunk és fogjunk össze.

Köszönet, Dalma

Szeretettel várlak a Teremtő Önismeret oktatásán!

Ha valakinek az ősvalójában az a kód él, hogy ebben az életében Önmaga ismerőjévé váljék, akkor elrendeltetett időben
megszólal lelkének finom hangja és jelzi, lépjen rá az útra, mely befele vezet és mélyre, hogy Önmagát valóban megismerje.

Cím: 1024 Budapest, Margit körút 61-63. IV. emelet 21. Kapucsengő: 17
E-mail cím: oktatas@teremtoonismeret.hu
Web: teremtoonismeret.hu

Address: Budapest, district II., Margit körút 61-63. 4th floor, door 21. Gate bell: 17
E-mail address: saghyeniko@spiritualisonismeret.hu
Web: divineselfawareness.com

 

Adatvédelem‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ÁSzF