SZTORIK

A szeretet ereje

Nem is tudom megfogalmazni azt a hálát, szeretetet, amit érzek ezért a két hanganyagért, amit átküldtél!
Keresem a szavakat, hogy leírjam milyen hatalmas dolgokat éltem át.
Most csak röviden írom le, hogy a „Pokolban átélt élethelyzetek blokkoldása” hanganyagát hallgatva mi is történt velem: Óriási energiával és óriási határozottsággal kiejtett szavaidnak rendkívüli súlya nagy erővel hatott az egómra!!!!
Az alábbi kérdések helyett, hogy: „Ki irányít? Ki a kérdező?  Ki vagyok Én?”, most fogalmazódott meg bennem, soha nem azt kérdeztem magamtól, „Ki vagyok Én?” hanem, hogy: Miért vagyok ilyen? No, most aztán megvan a válasz rá: hát az a sok árnyék-én! Jönnek, oldom őket, sokan vannak! Ez a hanganyag gyökerestől irtja őket! Többször hallgatom és jegyzetelem, hogy később összefoglaljam, mi történt velem ezek alatt az oldások alatt.

A következő hanganyag: „A fogantatás, Anya, Apa meditáció”.
Míg a másik blokkoldás kemény hangvételű volt, ez a TE lágyságoddal, finomságoddal, a gyönyörű kifejezésekkel, gyönyörűségeket nyitott meg a szívemben. Beleremegtem, ahogy átéreztem, átéltem. Mekkora csoda, ahogy két ember igaz szeretetéből lesz egy ÚJ lélek!
Én szerencsés vagyok, mert szerettek a Szüleim, és a napi imámba mindig belefoglalom, mennyire hálás vagyok, hogy Ők voltak a szüleim!

Neked pedig külön hálás vagyok azért, mert a tanításoddal tudtam meg, hogy milyen gyermeki butaság miatt nem szerettem Anyukámat, és azért is, mert még időben sikerült az utolsó éveit a szeretetemmel bearanyoznom.

Áldás kísérje utadat Enikő, nagyon szeretlek! Köszönök mindent! Bearanyoztad az életemet! Légy Áldott! Nagy szeretettel ölellek át!

Szeretettel várlak a Teremtő Önismeret oktatásán!

Ha valakinek az ősvalójában az a kód él, hogy ebben az életében Önmaga ismerőjévé váljék, akkor elrendeltetett időben
megszólal lelkének finom hangja és jelzi, lépjen rá az útra, mely befele vezet és mélyre, hogy Önmagát valóban megismerje.

Cím: 1024 Budapest, Margit körút 61-63. IV. emelet 21. Kapucsengő: 17
E-mail cím: oktatas@teremtoonismeret.hu
Web: teremtoonismeret.hu

Cím: Budapest, district II., Margit körút 61-63. 4th floor, door 21. Gate bell: 17
E-mail address: saghyeniko@spiritualisonismeret.hu
Web: spiritualisonismeret.hu