SZTORIK

Fénygömb

Az apropója annak, hogy írok: ma este a meditációd (Értelem és érzelem) alatt előtüremkedett az ősmagom aranyló és sugárzó gömbje. Ilyen még nem fordult elő. Na, ekkor már nagyon fojtogatott a sírás a meghatottságtól, aztán ez a fénylő gömb középről elkezdett felfelé nyílni tölcsérben, én meg csak zokogtam, miközben hallgattam a szavaidat. És bevallom, hogy egy bizonyos ponttól már nem tudok visszaemlékezni, mert „elkábultam” kb. 10 percre, utána visszajöttem.

Az a furcsa, hogy ezt a tematikájú meditációt már többször hallgattam, de ilyen élményem soha nem volt, még nálad sem. Most is a hatása alatt vagyok! Rá is kerestem egy zenére, amiről úgy éreztem, hogy tökéletesen kifejezi ezt a lelki állapotot, azt a fénybeli emelkedést, amit éreztem.

Azt hiszem, hogy ez a szuperszenzitív vonatkozásom a zenéhez azért adatott meg felülről, mert a zene által tudom kifejezni a saját érzéseimet.

Nagyon hálásan köszönöm neked ezt a meditációt és minden tanítást!

Szeretettel várlak a Teremtő Önismeret oktatásán!

Ha valakinek az ősvalójában az a kód él, hogy ebben az életében Önmaga ismerőjévé váljék, akkor elrendeltetett időben
megszólal lelkének finom hangja és jelzi, lépjen rá az útra, mely befele vezet és mélyre, hogy Önmagát valóban megismerje.

Cím: 1024 Budapest, Margit körút 61-63. IV. emelet 21. Kapucsengő: 17
E-mail cím: oktatas@teremtoonismeret.hu
Web: teremtoonismeret.hu

Address: Budapest, district II., Margit körút 61-63. 4th floor, door 21. Gate bell: 17
E-mail address: saghyeniko@spiritualisonismeret.hu
Web: divineselfawareness.com

 

Adatvédelem‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ÁSzF