SZTORIK

A tudás bennem van!

Annyira nevetséges, hogy az egóm azt állítja, félek kommunikálni, mások előtt felszólalni. Számtalanszor szembesítettek ott és akkor, de én csak játszottam a süketet, az értetlent, mígnem, mostanra összeszedtem magam és kértem Felsőbb Énem, hogy emelkedett rezgésszinten mutassa meg az eredőjét ennek az egó-játszmának.
Meditációban előjöttek a szülői szidalmak, a lustaságom és a tanulni nem akarásom miatt. Átéltem az érzéseket és a magentába árasztottam a megélt fájdalmakat. Majd megnéztem magamat, mi lett volna, ha nincs ez az apai szigor. Borzalmas volt. Te jó ég! Egy értéktelen, a férfiak által ide-oda dobált kis buta liba énem rajzolódott ki.

Amikor magas rezgésszinten, önmagam ismeretében újból végignéztem az életem, már tudatosan tanultam. Megszólalt bennem a lelkiismeret. Képességeimet felismertem magamban. Az iskolapadban ülve, fentről egy aranyló könyv szállt le a kezembe. Gyönyörű fényes könyv, hosszú percekig hatalmas erővel áramlott az ősvalómba. A hagyatkozás érzésében, Felsőbb Énem által a könyvnek fényes lapjai elkezdtek a torok csakrámon keresztül kiáramlani. Éreztem, ahogyan a torkomat elhagyja az elfojtott sírás, düh, bánat energiája. Folyamatosan könnyebbült meg a torokcsakrám. 
Amikor a könyv bekerült az ősvalómba, akkor éreztem meg, hogy a tudás bennem van! És ezzel tudatosult bennem, hogy tényleg minden tudás bennem van! Egy pontomban vagyok a teljes bizonyosságban, hit van bennem, nincs olyan dolog, amit ne tudnék megoldani! 
Amikor az áramlás abba maradt, apa felé egyre erősebben nyitottam a hálám, az egyetemes szeretetem. 
A meditáció végén nem bírtam tovább, felhívtam apukámat! Apunak elmeséltem, hogy az önismeret kapcsán végig néztem az életemet, így ahogyan történt, majd úgy is, ha nem kaptam volna tőle nevelést. És láttam, mi lett volna belőlem. Valamint elmondtam Neki azt is, ha biológiából és matekból a legjobb képességem szerint tanultam volna, akkor minden rendben lett volna. Erre is helyeselt. Olyan egyértelmű volt minden. Elmondtam, hogy hálás vagyok és életemben először mondtam ki, hogy: Szeretlek Apa!

Tudjátok mit válaszolt!? Örülök, hogy még élek és ezt megélhettem! Meg is kérdezte, hogy jutottam el idáig magamban. Elmeséltem, hogy megismerkedtem egy hölggyel, Akit Sághy Enikőnek hívnak…

Szeretettel várlak a Teremtő Önismeret oktatásán!

Ha valakinek az ősvalójában az a kód él, hogy ebben az életében Önmaga ismerőjévé váljék, akkor elrendeltetett időben
megszólal lelkének finom hangja és jelzi, lépjen rá az útra, mely befele vezet és mélyre, hogy Önmagát valóban megismerje.

Cím: 1024 Budapest, Margit körút 61-63. IV. emelet 21. Kapucsengő: 17
E-mail cím: oktatas@teremtoonismeret.hu
Web: teremtoonismeret.hu

Address: Budapest, district II., Margit körút 61-63. 4th floor, door 21. Gate bell: 17
E-mail address: saghyeniko@spiritualisonismeret.hu
Web: divineselfawareness.com

 

Adatvédelem‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ÁSzF