SZTORIK

Meditációim

Néha azt érzem, hogy tök jól vagyok sikerül emelni a rezgést, kezdem szeretni magam, érzem a belső mosolyt, a hitet, máskor meg azt érzem, hogy iszonyatosan húz lefele valami és csak nagyon nehezen tudom megállítani. „Küzdve” dolgozok, sokat meditálok, figyelem magam.
Sokat változtam, érzem, hogy az egóm, már lejjebb adta, az olyan élethelyzetekben, amire régen ugrottam volna most mosolyogva végignézem, magamon is csodálkozom sokszor.

Aztán meg sokszor megszólal az egóm, ha emberek között vagyok, hogy: „ne szólalj meg, mert hülyeséget beszélsz, nem vagy érdemes, hogy meghallgassanak, kevés vagy és értéktelen!” De már egyre kevésbé hiszem el, megszólalok és kiállok magamért.
Mostanában sokszor villannak be régi élethelyzetek, emlékek, végiggondolom, hogy mi történt és miért. Sokszor álmodok ugyanazzal a személlyel, vagy hasonló történettel.

Volt az az élményem, amikor meditáció után valami nem engedte, hogy visszajöjjek, megfogta a kezem és csak vitt feljebb, aztán egy fényoszlop átölelt és még kb. 20 percig vitt. Hatalmas élmény volt, hatalmas örömet, boldogságot, szabadságot, éreztem. Nem gondoltam, hogy ilyen élményt valaha átélek, ha más meséli nem biztos, hogy elhiszem neki. A Felsőbb Énem jelzett.

Aztán volt az az élményem az oktatáson, hogy a meditáció után beszéltél Enikő és olyan volt, mintha minden lelassult volna, szaggatottan hallottam a hangokat és fényt láttam körülötted, meg a színek olyan furcsák voltak, mintha mindennek a negatívját láttam volna. Ez az élmény is megmagyarázhatatlan és olyan csodálatos volt!

Akkor volt egy olyan is amikor meditáció közben azt láttam, hogy a homlokomon megnyílik a harmadik szemem és egy fénysugár árad belőle.

Ezek hatalmas élmények számomra és csodás, hogy átélhettem és pont velem történtek meg!

Szeretettel várlak a Teremtő Önismeret oktatásán!

Ha valakinek az ősvalójában az a kód él, hogy ebben az életében Önmaga ismerőjévé váljék, akkor elrendeltetett időben
megszólal lelkének finom hangja és jelzi, lépjen rá az útra, mely befele vezet és mélyre, hogy Önmagát valóban megismerje.

Cím: 1024 Budapest, Margit körút 61-63. IV. emelet 21. Kapucsengő: 17
E-mail cím: oktatas@teremtoonismeret.hu
Web: teremtoonismeret.hu

Address: Budapest, district II., Margit körút 61-63. 4th floor, door 21. Gate bell: 17
E-mail address: saghyeniko@spiritualisonismeret.hu
Web: divineselfawareness.com

 

Adatvédelem‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ÁSzF