SZTORIK

Autóverseny

Megígértem, hogy beszámolok, mi történt a múlt hétvégén. Mint bizonyára emlékszel, részt szerettem volna venni egy autóversenyen, de a verseny napján reggel jött egy hivatalos levél, miszerint a kocsimat ki akarják vonni a forgalomból! A javaslatodra félrevonultam meditálni, arany-magentával töltődve aranyat sugároztam magamra. Az első dolog ami bevillant, hogy a navigátoromnak nem szabad eljönnie. Ő ugyanis előzetesen jelezte, esetleges családi elfoglaltsága lesz, és emiatt lehet, hogy a verseny vége előtt el kell mennie. Felhívtam hát, és kiderült tényleg szívesebben lenne a családjával, és mivel találtam beugró embert, ezért ő inkább lemondta a részvételt.

Fél óra múlva kiderült a navigátornak beugró barátomnak sem jó a teljes versenyhétvége; előzőleg félreértettem, és csak pénteken ért volna rá, de a szombati futamon már nem.

Ekkor beszéltem bátyámmal, aki ingával rávezetett a megoldásra: nekem ezen a hétvégén a feleségemmel kellene maradnom! Így lemondtam a versenyt, és mivel a kislányunk épp a nagyszüleinél volt, egy kellemes közös hétvégét töltöttünk el!

Hétfőn – dolgom végeztével – gyakorlatilag két telefonnal elhárult a veszély, hogy az autót kivonják a forgalomból!

Szeretettel várlak a Teremtő Önismeret oktatásán!

Ha valakinek az ősvalójában az a kód él, hogy ebben az életében Önmaga ismerőjévé váljék, akkor elrendeltetett időben
megszólal lelkének finom hangja és jelzi, lépjen rá az útra, mely befele vezet és mélyre, hogy Önmagát valóban megismerje.

Cím: 1024 Budapest, Margit körút 61-63. IV. emelet 21. Kapucsengő: 17
E-mail cím: oktatas@teremtoonismeret.hu
Web: teremtoonismeret.hu

Address: Budapest, district II., Margit körút 61-63. 4th floor, door 21. Gate bell: 17
E-mail address: saghyeniko@spiritualisonismeret.hu
Web: divineselfawareness.com

 

Adatvédelem‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ÁSzF