SZTORIK

A változás csodája

Kedves Enikő!

Ez évben jártam nálad. 70 évesen az előadásaidból most értettem meg az egész életem EGÓS és ÁRNYÉKÉNES játszmáit. Elfogadtam, hogy akkor, azon a készségszinten erre voltam képes. Aztán megértettem VÉGRE, hogyan lehet ezeket oldani a feltétel nélküli szeretet és a magenta összekapcsolásával, a rezgésszint emelésével.

ÓRIÁSI ÉLMÉNY!!

Hát így nagyon sok teendőm van, amit ki kell oldani, át kell alakítani, ezért minden nap két kazettát hallgatok azóta, este és reggel.

A legfontosabb volt számomra, amit személyes találkozásunkkor is említettem, hogy a 2014-ben történt aortabillentyű-műtétem félelmeit oldjam, ami az azóta hordozott félelem miatt, napi többször, rendkívüli remegésben jelentkezett. Leírni sem tudom azt a boldogságot és örömteli sírást, amit átéltem, amikor kb. két hét után teljesen eltűnt! A „gyémántot” ahogy gördítem, ahogy az új dolgok épülnek be a régi helyére, érzem a csakráim rezgései változnak, energikus vagyok, vidám és boldog!

Megértettem, hogy betegségeimet a rossz berögzött tulajdonságaimmal, félelmeimmel hoztam létre. Ezektől lassan megszabadulva és a szerethetőségem hitével, meg tudom gyógyítani magamat.

Életemet gyökeresen megváltoztatja a tanításod. És olyan boldog vagyok, hogy nincs korhoz kötve ez a változás, viszont a hitem és a kitartásom óriási, mert nagyon érzem a csodáját!

Én hosszú évek óta kerestem a megoldást, sok-sok könyv és tanfolyam segítségével, de azt, hogy hogyan lehet megváltozni, ezt most Tőled kaptam meg Enikő!

Minden nap ezért hálát, áldást, és köszönetet mondok NEKED!

Nagyon nagy szeretettel, boldogsággal ölellek a szívemre!

Szeretettel várlak a Teremtő Önismeret oktatásán!

Ha valakinek az ősvalójában az a kód él, hogy ebben az életében Önmaga ismerőjévé váljék, akkor elrendeltetett időben
megszólal lelkének finom hangja és jelzi, lépjen rá az útra, mely befele vezet és mélyre, hogy Önmagát valóban megismerje.

Cím: 1024 Budapest, Margit körút 61-63. IV. emelet 21. Kapucsengő: 17
E-mail cím: oktatas@teremtoonismeret.hu
Web: teremtoonismeret.hu

Address: Budapest, district II., Margit körút 61-63. 4th floor, door 21. Gate bell: 17
E-mail address: saghyeniko@spiritualisonismeret.hu
Web: divineselfawareness.com

 

Adatvédelem‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ÁSzF