SZTORIK

Hangoskönyv

Szeretnélek tájékoztatni arról az örömteli tényről, hogy sikerült aktivizálnom a gyógyító erőimet. Mivel most vagyok túl a harmadik proktológiai beavatkozáson, ahol már vágás is volt, össze tudom hasonlítani a beavatkozások utáni gyógyulásom idejét és a fájdalmaim mélységeit. Az előbbi alkalmak után is nyitottam a fényem, hogy a fájdalmaimat enyhítsem, valamint, hogy a sebemet gyógyítsam, de ezen alkalommal még intenzívebben dolgoztam magamon. A Teremtő Önismeret technikájával emeltem a rezgésem szintjét, megnyitottam magamat a gyógyító energiáimra, áramoltattam szerethetőségem hitének fényét, az egyetemes szeretet (megbocsátás, elfogadás és elengedés) érzését minden sejtembe és a sebemre. Igyekeztem minden pillanatban tudatosan a Felsőbb Énem, Fényem vezetésének átadni magam. Úgy tűnik ennek köszönhetően a két hetes sebgyógyulást négy napra redukáltam.

Egy másik jó hír, hogy az új autómban van lehetőség CD-t hallgatni. Nagyon nagy élmény volt számomra amikor először tudtam a Teremtő Önismeret Hangoskönyvet meghallgatni. Néhány élethelyzet úgy megérintett, hogy vezetés közben megkönnyeztem. Éreztem, ahogy kioldódnak a blokkok ezáltal. Micsoda kegyelem, hogy így jöhettem rá sorsom összefüggéseire, az energiatörvények működésére és nem kellett behívnom ismét a kellemetlen eszközöket, a kegyetlen élethelyzeteket.
Csoda ez a CD a hangotokkal és az egész egyben, nagyon „odavagyok” érte! Hálásan köszönöm, hogy megcsináltátok!

Szeretettel várlak a Teremtő Önismeret oktatásán!

Ha valakinek az ősvalójában az a kód él, hogy ebben az életében Önmaga ismerőjévé váljék, akkor elrendeltetett időben
megszólal lelkének finom hangja és jelzi, lépjen rá az útra, mely befele vezet és mélyre, hogy Önmagát valóban megismerje.

Cím: 1024 Budapest, Margit körút 61-63. IV. emelet 21. Kapucsengő: 17
E-mail cím: oktatas@teremtoonismeret.hu
Web: teremtoonismeret.hu

Address: Budapest, district II., Margit körút 61-63. 4th floor, door 21. Gate bell: 17
E-mail address: saghyeniko@spiritualisonismeret.hu
Web: divineselfawareness.com

 

Adatvédelem‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ÁSzF