SZTORIK

Hivatásom felvállalása

Hosszú évek önismereti munkája kellett ahhoz, hogy hitem megerősítve, nagyot lépjek előre.

Régóta terveztem, hogy munkahelyemen munkanapjaim számát lecsökkentem, és a megnyert időt, választott hivatásomra, az asztrológiára szentelem, valamint önmagam fejlesztésére, és párkapcsolat építésre.

Tudtam, hogy mindez a juttatásaim csökkentésével jár együtt, ezért a döntést toltam magam előtt. Attól is féltem, mit fognak szólni a munkahelyemen, hiszen asztrológusi minőségemben nem ismernek, illetve spirituális nyitottságomat sem vállaltam fel kollegáim előtt.

Be kellett látnom életem csak úgy halad előre, ha ezt meglépem, mert különben megállok fejlődésemben, egyértelművé kell, hogy váljak mindenki előtt.

Döntésemet felvállaltam, és kinyilvánítottam elképzeléseimet. A legnagyobb meglepődésemre mindenki rugalmasan fogadta, és Főnököm a lehetőséget megadta.

A Sors „úgy hozta”, hogy a pénzügyi gondjaim is megszűntek.

Az első hónapok eufórikus örömben teltek, jöttek hozzám a lelkek, akiket segíthettem, és szabadidőmben önmagamat fejlesztettem. A vágyott párkapcsolat is elindult, most élvezem azt az új életet, amit hitemmel teremtettem.

Szeretettel várlak a Teremtő Önismeret oktatásán!

Ha valakinek az ősvalójában az a kód él, hogy ebben az életében Önmaga ismerőjévé váljék, akkor elrendeltetett időben
megszólal lelkének finom hangja és jelzi, lépjen rá az útra, mely befele vezet és mélyre, hogy Önmagát valóban megismerje.

Cím: 1024 Budapest, Margit körút 61-63. IV. emelet 21. Kapucsengő: 17
E-mail cím: oktatas@teremtoonismeret.hu
Web: teremtoonismeret.hu

Address: Budapest, district II., Margit körút 61-63. 4th floor, door 21. Gate bell: 17
E-mail address: saghyeniko@spiritualisonismeret.hu
Web: divineselfawareness.com

 

Adatvédelem‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ÁSzF