SZTORIK

Egy s Ég-ben

Szerdán hajnalban keltem és azzal ébredtem, kinyitom az Egy s Ég c. könyvedet. Találomra felütöttem és már nem emlékszem mit olvastam, de megvilágosodás élményem volt. Kattantak a dolgok a helyükre. Azóta is tart a megvilágosodás, minden napom egy fless. Érzek és értek, a kettő összekapcsolódik bennem és megáll a világ, amikor a racionális elmém felfogja, hogy igazad van. Hogy valójában a spiritualitás, a valóság, nagyon is földi.

Döbbenet! – mondom ezt a nálad töltött négy év után. Ahogy haladok a spirituális utamon (milyen jó érzés ezt kimondani), úgy vagyok egyre racionálisabb. Furcsa kettősség, de gondolom így van egyensúly.

Ma megérkezett hozzám egy nagy bölcsesség… egyszer csak nem voltak vágyaim. Furcsa állapot volt, csak egy milliméternyi remegést éreztem. Pár perccel később pedig rájöttem, miért jó ez: ha nincsenek vágyaim, akkor az a jó, ami van. Hiszen mindig az van, ami épp nekem jó. Ezt folytathatnám, hogy ezzel együtt vágyakozhatok, lehetnek álmaim… de ahhoz, hogy a jelen pillanatot el tudjuk fogadni, ez az alappillér. Tetszenek ezek az egyvelegek.

Köszönöm!

Szeretettel várlak a Teremtő Önismeret oktatásán!

Ha valakinek az ősvalójában az a kód él, hogy ebben az életében Önmaga ismerőjévé váljék, akkor elrendeltetett időben
megszólal lelkének finom hangja és jelzi, lépjen rá az útra, mely befele vezet és mélyre, hogy Önmagát valóban megismerje.

Cím: 1024 Budapest, Margit körút 61-63. IV. emelet 21. Kapucsengő: 17
E-mail cím: oktatas@teremtoonismeret.hu
Web: teremtoonismeret.hu

Address: Budapest, district II., Margit körút 61-63. 4th floor, door 21. Gate bell: 17
E-mail address: saghyeniko@spiritualisonismeret.hu
Web: divineselfawareness.com

 

Adatvédelem‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ÁSzF