SZTORIK

A teljesség állapotában

Amikor reggel felébredtem azt éreztem, egy új testben, egy új, megvilágosultabb emberke lettem.

Összeért bennem a veled töltött beavatások és beszélgetések esszenciája, és sokkal szabadabb, félelem-mentesebb lettem! Megértettem, hogy az utat mindenkinek egyedül kell járnia, és az útitársaknak csak annyi a szerepük, hogy élvezzék az utazást, nem pedig az, hogy megmondják, hova menjek, menjünk. Természetesen ez nem azt akarja jelenteni, hogy csakis egyedül kell, vagy lehet, hanem csak annak a felismerését, hogy egymagunk teljesen egész vagyunk, hozzátehetetlenül tökéletesek, és egyek mindennel és mindenkivel. Tehát tökéletes egészek vagyunk! Amíg ezt nem éreztem, folyton kerestem a másik felem, és féltem, szenvedtem, megalkudtam magammal, másokkal.

Te hoztad meg nekem a teljesség megértését, és megélését, ahogy mindig is az első perctől amióta találkoztam veled a mostani életemben, éreztem! A szavaid, a mondataid, az életed, minden, mintha én mondtam volna. Pontosabban azt éreztem, hogy Te vagy, aki megfogalmazza a gondolataimat, érzéseimet. Egy szó, mint száz köszönöm, köszönöm, köszönöm!

Azt tapasztaltam, a beavatások utáni reggelen ha kicsit tovább maradtam az ébredés után az ágyban, akkor intenzívebben jöttek a felismeréseim, megvilágosodásaim, mintha hirtelen felpattannék, és belevágnék az aktuális napba. Még egyszer köszönöm, hogy létezel, sok-sok energiát kívánok, hogy beteljesíthesd amivel megbíztak az angyalok! A levelemet bárkinek felolvashatod ha akarod, engem megtisztelnél vele, mert tudom, érzem, hogy sokan gondolkodnak így!

Szeretettel várlak a Teremtő Önismeret oktatásán!

Ha valakinek az ősvalójában az a kód él, hogy ebben az életében Önmaga ismerőjévé váljék, akkor elrendeltetett időben
megszólal lelkének finom hangja és jelzi, lépjen rá az útra, mely befele vezet és mélyre, hogy Önmagát valóban megismerje.

Cím: 1024 Budapest, Margit körút 61-63. IV. emelet 21. Kapucsengő: 17
E-mail cím: oktatas@teremtoonismeret.hu
Web: teremtoonismeret.hu

Address: Budapest, district II., Margit körút 61-63. 4th floor, door 21. Gate bell: 17
E-mail address: saghyeniko@spiritualisonismeret.hu
Web: divineselfawareness.com

 

Adatvédelem‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ÁSzF