SZTORIK

Édesapám elengedése

Tudod, nemrég halt meg Apukám rákban, teljesen legyengülve.

Borzasztó elnézni egy szerettünk teljes leépülését! Viszont nagy segítséget jelentett, amikor e módszert használtam. Ilyenkor láttam ahogy Apu egy fényes spirálban tart felfelé, angyalokkal körülvéve. Ez mindig elég erőt adott a továbbiakra. Amikor pedig Apu meghalt, láttam, ahogy Anyukámmal együtt (aki már sajnos szintén halott) egészségesen, boldogan sétálnak. Nagyon megnyugtató volt így gondolni rájuk! Segített elengednem Őt.

Sajnos Apu Élettársával utána megromlott a viszonyunk, elég csúnya dolgokat vágott a fejünkhöz hagyatéki ügyekben. Ez teljesen lelombozott, mert nem vártunk ilyen reakciót, mivel mi semmilyen követeléssel nem álltunk elő. Pár nap múlva a Teremtő önismeret módszerrel meditatív állapotban „ránéztem” a miértre. Ráláttam az én anyagiasságomra, amivel nehezen szembesültem, mert ebben a helyzetben egyáltalán nem éreztem hibásnak magam. De mint tudjuk, mindig sokkal magasabb szempontok vezérelnek minket. Ebben a szituációban kellett megtapasztalnom az anyagiasságom átkát. A szembesülés után magamnak megbocsátottam, el tudtam engedni az ehhez kapcsolódó fájdalmamat, így Apu Élettársát is szeretettel tudtam már nézni. Jó érzés volt. Persze időnként még sajog néha a szívem, de már felismerem árnyék-énem.

Köszönöm, hogy ezeket a módszereket megtanulhattam Tőled, tényleg sok hasznát vettem az utóbbi időkben!

 

 

Szeretettel várlak a Teremtő Önismeret oktatásán!

Ha valakinek az ősvalójában az a kód él, hogy ebben az életében Önmaga ismerőjévé váljék, akkor elrendeltetett időben
megszólal lelkének finom hangja és jelzi, lépjen rá az útra, mely befele vezet és mélyre, hogy Önmagát valóban megismerje.

Cím: 1024 Budapest, Margit körút 61-63. IV. emelet 21. Kapucsengő: 17
E-mail cím: oktatas@teremtoonismeret.hu
Web: teremtoonismeret.hu

Address: Budapest, district II., Margit körút 61-63. 4th floor, door 21. Gate bell: 17
E-mail address: saghyeniko@spiritualisonismeret.hu
Web: divineselfawareness.com

 

Adatvédelem‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ÁSzF