SZTORIK

Önmagamhoz érkezni

Pár évvel ezelőtt egy kedves ismerősöm Enikőt, mint „belső látót” ajánlotta nekem.

Őszintén szólva nem sok fogalmam volt róla, mit jelent ez. Egy dologban biztos voltam: mint vihar vert madár kerestem azt a hiteles szellemi vezetőt, aki segít visszatalálni újra önmagamhoz.

Ennek hátterében az állt, hogy csodavárással egybekötve, túlidealizálva, fenntartások nélkül estem bele egy általam „Istennek” hitt szellemi vezető csapdájába, aki szükségszerűen „végre is hajtott”.

Csak hosszú évek munkája során sikerült ebből a jót és a tanulságot kiemelnem és a szükségtelen dolgokat átszűrnöm.

Amikor Enikőhöz érkeztem, teljesen szét voltam esve a fent említett ok miatt, valamint a munkámmal kapcsolatos nagy változások, és a meg nem oldott magánéleti helyzetek következtében.

Ki vagyok, hol vagyok, mit szeretnék, mire vágyom, merre tartok?
Totális ködöt és zűrzavart éreztem magam körül.
Ahogy Enikő módszerével haladtunk lépésről lépésre, kezdett a köd oszlani. Nem volt mindig diadalmenethez hasonlítható az út, hiszen a meditációk során megoldandó feladatként sokszor súlyos, komor, nehéz képek tárultak elém.

Hitem Enikőben teljes volt, látva természetességét, „munkája” iránti alázatosságát, ami számomra a legfontosabb volt: az, hogy nem várt el semmit és nem kötött meg. Még azt sem kérdezte, hogy mikor jövök legközelebb.

Közös munkánk során az elmúlt évek alatt óriási érzelmi blokkokat szabadítottam fel, melyekből példaként kiemelek néhányat:

1. téma – megfelelés, elvárás
Nagyon szigorú szülői nevelés után otthonról elkerülve mindig más személyre vetítettem ugyanazt a mintát, s mikor már eltűntek az erre alkalmas szereplők, párom került sorra.
A módszer alkalmazásával lelkemben felismertem az okokat, a bennem lévő erőt. Ez a hitbeli energiaszint emelkedés meghozta eredményét.

2. téma – külföldre vágyódás, egy adott város túlidealizálása
A „másik oldalról” nézve döbbentem arra rá, hogy egy korábbi ott élt életembe vágytam vissza, egyfajta menekülésből, egy felszínesebb, látszólag könnyebbnek tűnő, ámbár hamis életbe. Amikor ezt felismertem, következett a próba: ismételt utazás a kedvelt városba, illetve országba.
Megdöbbentő volt a változás! Bár örömteli érzéssel mentem, de már nem rózsaszín szemüvegen át láttam ugyanazt a helyszínt. Olyan oldalát is megláttatta velem, amit előtte az elfogultságom miatt nem.
Ezzel párhuzamosan a saját otthonomat, szülőhazámat is könnyebb volt elfogadnom.

3. téma – legcsúnyább árnyék-én tulajdonságok
Egyik legfájdalmasabb és még hónapokig bennem élő képek voltak azok, melyek a bűntudat vonalán nyíltak meg. Egyik előző életemben a II. Világháborúban részt vettem. A legizgalmasabb pszicho-thrillerhez hasonlítható képek tárultak elém korábbi viselkedés-mintáimról, szerepeimről, elvégzett dolgaimról. A módszer segítségével megláttam ezek fő mozgatóit, okait, amit az egyetemes szeretettel megbocsátottam és kioldottam.
Ezáltal egyre több párhuzamot ismertem fel a mostani életem, feladataim, családtagjaim és a múltbéli életem tapasztalatai között.

4. téma – férfikép, apakép túlidealizálása
Férfikép, apakép túlidealizálása miatt „nem születhetett meg” az a férfi, akit el tudtam fogadni, s akivel szemben ne támasztottam volna irreálisan magas elvárásokat.
A régi megfelelés-megfeleltetés és követelmények rendszere olyan szépen olvadt szét, mint tavasz közeledtével egy alaposan felépített hóember. Ez nem azt jelenti, hogy nincsenek igényeim és vágyaim, de azok szeretettel teltek meg és teljesen más színezetet nyertek.
A meditáció során szemüveg-hegyeket törtem szét és tettem aranytálcára, melyek csodálatos megoldást nyertek.

5. téma – női rend
Mikor már kezdtem azt hinni, hogy egy adott téma a lelkemben a helyére került, az élettől kaptam ajándékként és próbaként egy másik élethelyzetet. Sajnálatból, hitem hiányából, összefüggések meg nem látásából belecsúsztam egy helyzetbe, s fogalmam sem volt, hogy kerülök ki belőle, csak annyit tudtam, hogy ott a helyem, tennem kell a dolgomat SZERETETTEL, ami nem minden esetben sikerült.
Megnéztem mélytudat szinten az eredendő okokat. Ősvalóm egy korábbi életet nyitott meg: kolostorban töltött képek elevenedtek meg.
Ezek szerint még mindig az egóm tombol? Most hogy állok a hatalommal? Milyenek a női kapcsolataim? Ezek szerint még mindig nincs elég hitem? Manipulálnak és én is másokat manipulálok?
Nehéz szembesülések voltak ezek, melyeket Enikő olyan könnyűvé tett számomra, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga volna. Természetesen mire ezeket megoldottam magamban, az élet fizikai síkján az élethelyzet is megoldódott, elkúszott.

6. téma – újjászületés – újra-születés
Koraszülött lévén egyik tipikus jellemzőm a túlreagálás, a túlsietés és siettetés. Rengeteg hozott és felvett karmikus terhet sikerült leraknom a felülírt újra-születés során.
Nagyon sok csodálatos és mély élményben volt részem, melyek lelkem legrejtettebb és legapróbb zugát is érintették. Utánuk általában mindig kikapcsolódásra és pihenésre vágytam.

Az együtt végzett munka folytán elérkeztem fejlődésemben oda, hogy biztonságot éreztem már akkor is, amikor otthon egyedül alkalmaztam a módszert.
A többszöri egyéni meditáció sokat segített abban, hogy a dolgok hamarabb helyükre kerülhessenek, és az újabbak felszínre jöhessenek.

Szeretném elmondani, hogy a marathoni meditáció, illetve beavatás nagyon-nagy lelki élmény volt. A rekkenő nyári hőség, mely elviselhetetlennek tűnt, külön segített abban, hogy az adott női témák és energiák még mélyebben belénk éghettek.

A nyári „kábulatban” sejt szintjén alkímiáztunk, hol könnyebben, hol pedig a megtapadt blokkok miatt nehezebben. Igazi eredményét pár hónappal, illetve pár évvel később tapasztaltam, amikor a hasonló élethelyzetekben már teljesen máshogy reagáltam.

“A Teremtő önismeret” c. könyvvel kapcsolatosan: őszintén szólva nem tudtam fenntartások nélkül fogadni elsőre Enikő kijelentését, mely valahogy úgy hangzott, hogy a hit és az önbizalom témájában nagy átszakadást és változást hoz ez a könyv. Az idő és az élet bizonyított. Karácsony után valami átváltozott bennem, mint amikor egy angyal érinti meg a halandót.

A Teremtő Önismeret módszerrel egy olyan életre szóló, használható, minden helyzetben alkalmazható univerzális megoldó-kulcsot és eszköztárat kaptam a kezembe, amellyel csak rajtam múlik, hogy hol, mikor és hova jutok.

Nagyon hálás vagyok érte!

Külön köszönöm a folyamatos fejlesztéseket, előrelépéseket, CD-ket, tanfolyamokat és azt a lehetőséget, ha mégis megakadok valahol, mindig kapok segítséget és támogatást!

Szeretettel várlak a Teremtő Önismeret oktatásán!

Ha valakinek az ősvalójában az a kód él, hogy ebben az életében Önmaga ismerőjévé váljék, akkor elrendeltetett időben
megszólal lelkének finom hangja és jelzi, lépjen rá az útra, mely befele vezet és mélyre, hogy Önmagát valóban megismerje.

Cím: 1024 Budapest, Margit körút 61-63. IV. emelet 21. Kapucsengő: 17
E-mail cím: oktatas@teremtoonismeret.hu
Web: teremtoonismeret.hu

Address: Budapest, district II., Margit körút 61-63. 4th floor, door 21. Gate bell: 17
E-mail address: saghyeniko@spiritualisonismeret.hu
Web: divineselfawareness.com

 

Adatvédelem‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ÁSzF