SZTORIK

Túlélő program elengedése

A hétvége közeledtével mindig egy rossz, nyomasztó, apatikus érzés uralkodott el rajtam. Más megváltásként várta a hétvégét, nekem valóságos kínszenvedés volt. Nem tudtam mit kezdeni a szabadidőmmel, teljesen körbe zárt a rossz érzés. Ha belegondoltam, hogy két és fél napot kell eltöltenem magammal, a kedvesemmel, vagy a családommal, a hideg rázott ki. Annyira a részem volt ez a működés, hogy évtizedeket éltem úgy le, hogy fel sem tűnt mindez.

Az ok, a Teremtő Önismeret módszer segítségével:

Ősvalóm megnyitása után egészen a gyermekkoromig vezetett vissza a felettes énem. Enikő segítségével egy akkori átlagos hét napjait egymás után sorra véve meg kellett néznem, hogy melyik nap mit érzek. Hétfőtől csütörtökig nem éreztem semmi rosszat, a péntekkel már más volt a helyzet, régi „kedves” ismerős érzés tört fel, pont azt a nyomasztó érzés, amitől annyit szenvedtem. A szombat és vasárnap ugyanezt váltotta ki belőlem. Ez után azt kellett megnézni, hogy mi váltotta ki ezt az érzést. Ezzel sem kellett sokat várnom, mert hamar és kegyetlenül őszintén jött a válasz is: a szüleim által „megteremtett”, félelemmel teli otthontól tartottam, jobban éreztem magam az iskolában, a napköziben, mint a saját szüleim, testvéreim között. Védelmet és egyben figyelmet kaptam az osztálytársaimtól, tanáraimtól, ezekből nem részesültem a saját otthonomban. A felismerés elemi erővel tört fel…

Ma is vissza-visszatér az érzés, de már tudom, hogy honnan jön, és azt is, hogy most már nincsen alapja. Ezt a pillanatot kell elcsípni, és azok tudatosításával elérem, hogy ne kísértsen a kínzó múlt. Több évtizedes beteges működés okát sikerült Enikő módszerével feltárni, a tisztánlátás és az éberség segítségével el tudom érni, hogy többé már ne kelljen ezt a kis családi „örökséget” tovább cipelnem.

A.

Szeretettel várlak a Teremtő Önismeret oktatásán!

Ha valakinek az ősvalójában az a kód él, hogy ebben az életében Önmaga ismerőjévé váljék, akkor elrendeltetett időben
megszólal lelkének finom hangja és jelzi, lépjen rá az útra, mely befele vezet és mélyre, hogy Önmagát valóban megismerje.

Cím: 1024 Budapest, Margit körút 61-63. IV. emelet 21. Kapucsengő: 17
E-mail cím: oktatas@teremtoonismeret.hu
Web: teremtoonismeret.hu

Address: Budapest, district II., Margit körút 61-63. 4th floor, door 21. Gate bell: 17
E-mail address: saghyeniko@spiritualisonismeret.hu
Web: divineselfawareness.com

 

Adatvédelem‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ÁSzF