SZTORIK

Ítéletek nélkül

Életem egyik meghatározó emberét egy buli alkalmával ismertem meg. Nagyon nyomult, de már hajnalodott és igencsak mehetnékem volt, de azt gondoltam, ha ittasan megtudja jegyezni a számomat, egy randit biztosan megér. Megjegyezte. Nem sokkal később kaptam sms-t, hogy úton van Németország felé. Most nem részletezem, de az eleje elég szokványosan alakult. Lassan azonban kiderült, hogy ez nem egy hagyományos „járás”.

Éreztem, hogy valami nem stimmel. Ahhoz hasonlított, mint amikor eszed a kedvenc ételedet és hirtelen felismersz egy fura ízt, aminek nem kellene ott lennie. Keveset találkoztunk, de szerettünk beszélgetni, ezért gyorsan le tudtam szűrni mi a helyzet Vele, illetve Ő maga is sokat mesélt el az életéből. Komolyan drogozott, mellette ivott, és kemény nőfaló volt. Persze először nagyon haragudtam és dühös voltam, becsapottnak éreztem magam. Mivel már régebb óta foglalkoztam önmagam megismerésével, és használtam a Teremtő Önismeret módszert élethelyzeteim megértéséhez, most is lelkem mélyére ástam.

Életemben talán először megláttam valakiben az Embert, a fényt, a ragyogást és nem akartam megváltoztatni. Elfogadtam, amilyen volt. Örültem mindennek, akkor és ott és úgy, ahogy éppen adódott. Nem megalkuvásként, hiszen nem éreztem magam ettől kevesebbnek, hanem kinyílt egy ajtó bennem. Egy ítéletek nélküli ajtó. Nem gyötörtem magam, és a másikat sem. Éreztem, hogy dolgunk van egymással, és nem tettem bele egós akaratomat, tudtam, ennek helye van az életemben, én kértem. Megtanultam, hogy nagyon sokféle emberi kapcsolat létezik, rajtunk múlik, mit látunk meg bennük, mit tanulunk meg belőlük, és mennyire értékeljük őket.

A nyári kalandunk után még egyszer-kétszer találkoztunk, aztán hosszabb időre elutazott. Nem kerestük egymást. Amikor hazajött látogatóba, mindig összefutottunk valahol, „véletlenül”. Ez egészen addig így történt, amíg az önismereti technika segítségével a helyére nem pakoltam minden mozaik darabkát, ezzel felszabadítva magamban a blokkolt energiákat. Belső változásom meghozta gyümölcsét, végre vette a bátorságot, hogy elmesélje mit jelentettem, jelentek neki és benne mi játszódott le.

Tudom mindenki máshol tart az útján, nekem ez azért volt fontos állomás, mert olyan dolgokat kezdtem látni, érezni, megérezni, megérteni, amikről korábban semmit nem tudtam. Enikővel és a Teremtő Önismerettel gazdagabbá vált az életem.

Szeretettel várlak a Teremtő Önismeret oktatásán!

Ha valakinek az ősvalójában az a kód él, hogy ebben az életében Önmaga ismerőjévé váljék, akkor elrendeltetett időben
megszólal lelkének finom hangja és jelzi, lépjen rá az útra, mely befele vezet és mélyre, hogy Önmagát valóban megismerje.

Cím: 1024 Budapest, Margit körút 61-63. IV. emelet 21. Kapucsengő: 17
E-mail cím: oktatas@teremtoonismeret.hu
Web: teremtoonismeret.hu

Address: Budapest, district II., Margit körút 61-63. 4th floor, door 21. Gate bell: 17
E-mail address: saghyeniko@spiritualisonismeret.hu
Web: divineselfawareness.com

 

Adatvédelem‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ÁSzF