SZTORIK

Életfeladatom

Régóta járok már Enikőhöz és használom a Teremtő Önismeret módszert, mely segítségével megnyílt a spirituális csatornám. Akkor nagyon szerettem volna megtudni, hogy mi a feladatom, miért születtem le. Minden lehetséges fórumon feltettem a kérdést, de nem kaptam számomra megfelelő választ sehol. Ettől csak még jobban kerestem a feladatom.

Egy meditációban feltettem a kérdést Felsőbb Énemnek és a következő üzenetet kaptam válaszul:

Létrehozz egy szervezetet, melyben megleled a helyed, s az egységed. Megleled az okot mellyel születtél, mellyel e világra jöttél, hogy továbbítsd az üzenetet, a hitet, az ittlét értelmét és teljességét. Azt az örömöt, melyet csak az egységben érhetsz el, azt a hitet, mellyel minden fal ledől.

Mutasd a teljességet, a kegyelmet, az áldást, a hálát, s az örömöt, mellyel leszületünk, de ittlétünkkor elfelejtjük. Az a dolgod, hogy hirdessed, nem szóval, hanem tettel, ősvalódat megnyitva haladj utadon, áraszd, s mutasd mi a nyugalom. A lélek nyugalma, az elme hatalma nélkül, szeretve és uralva azt, egyetértésben, együtt élve, s nem félve. Kérve a hatalmat elméd felett, hogy nyugodni hagyjon a felelet. Hisz a kérdés a fontos nem a válasz. Az ok és nem csak az okozat.

Kérd, hogy láthasd és meglátod, kérd hogy hallhasd és meghallod. Nincs más dolgod csak kérni és figyelni. Figyelni magadat, minden napjaidat, minden szavad, s hagyjad, hogy lelked legyen az, ki utat mutat. Vezeti életedet, s lépteidet. Megmutatja neked az utat, merre kell lépned, ha a békét kéred.

Kérj, kérlek! Kérd magad, hogy kegyelmezzen! Kegyelmezzen a benned élő Isteni Lénynek, és mutassa szikráját, s lángját a szeretet hatalmának. Mutasson szeretetet magad és életed iránt, hogy vállaltad az ittlétet, a kétséget. Mert ez nem könnyű feladat, s nem mindenkinek adatik meg. Van, aki megfutamodik, de Te nem tetted, mert kérted, hogy küzdhess meg még egyszer.

A feladat nem egyszerű, s elrontani, oly könnyű. De ne félj, mert melletted Isten keze, s veled a Teremtő ereje. Veled és érted a világ, mert Te kérted. Rajta, vedd hát a stafétát! Indulj el, hogy életed teljes legyen!

Nem kell semmit tenned, amit lelked nem akar. Ő ismer téged, csak kérdezd bátran. Ez a szabad döntésed, megkérded, vagy csak rohansz előre? Száguldozol a kérdések mellett, figyelmen kívül hagyva az őszinte-belső válaszokat. Nem várod meg mit súg neked, csak rohansz és habzsolsz, hogy minél több legyen neked. De kinek? És minek? Kell az még neked? Több leszel tőle? Több szó van belőle, de érzés az egy sem. Pedig a lélek a fontos, nem az elme.

Állj meg és nézz kicsit vissza, szíved bugyra telve?! Mi van benne? Ki az, ki megtölti helyetted, nélküled? A tárgyak oda nem férnek be. Kérdezd hát meg Isteni Lényed, miért jöttél le!? Azért, hogy öntudatra ébredve, egy boldogabb életet élve, rálelj az ittlét szépségére, az itt és most örömére. Kérlek hát, most jól gondold meg, hisz van szabad döntésed, Te kérted.

Mi az amit valóban szeretnél? Az egységet. Valóban ezt szeretnéd? A hármas egységet?

Nem kell hát mást tenned, csak minden reggel felkelve, a tükörbe belenézve, szeretned azt Aki vagy, és ez nem kis feladat. Nincsen ember vagy módszer mi erre kényszerít téged, csak rajtad áll, hogy megteszed-e, hogy magadért teszel-e. Teszel-e annyit, hogy életed mosolyogva örömmel éled, ahogy az ígérted?

Enikő, köszönöm neked a sok segítséget, és a belém vetett hitedet!!!

Szeretettel várlak a Teremtő Önismeret oktatásán!

Ha valakinek az ősvalójában az a kód él, hogy ebben az életében Önmaga ismerőjévé váljék, akkor elrendeltetett időben
megszólal lelkének finom hangja és jelzi, lépjen rá az útra, mely befele vezet és mélyre, hogy Önmagát valóban megismerje.

Cím: 1024 Budapest, Margit körút 61-63. IV. emelet 21. Kapucsengő: 17
E-mail cím: oktatas@teremtoonismeret.hu
Web: teremtoonismeret.hu

Address: Budapest, district II., Margit körút 61-63. 4th floor, door 21. Gate bell: 17
E-mail address: saghyeniko@spiritualisonismeret.hu
Web: divineselfawareness.com

 

Adatvédelem‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ÁSzF