SZTORIK

Egész-s-Égben

Nőgyógyászati rák miatt operáción estem át, teljes kipakolással. Mivel még nem voltam 40 éves sem, ez nagyon megrázott.

Jósorsom Enikőhöz kalauzolt. Az Ő segítségével megtanultam energiámat magasabb rezgésszintre emelni. A kemoterápia alatt a Teremtő Önismeret módszert használtam, hogy az egészséges sejtjeimet megóvjam a káros anyagoktól. Testileg-lelkileg szabadítottam fel magam a negatív dolgoktól.
Fél év múlva visszamehettem dolgozni. Óriásit fejlődtem ezalatt. Mélytudat szinten megtaláltam azokat az okokat, amikért „kértem” ezt a betegséget. A teljes hitetlenségből eljutottam önmagam teljes, szeretetteli elfogadásáig. Elengedtem félelmeimet, kétségeimet, amelyekkel addig nap mint nap gyötörtem magam.
A későbbiekben az orvosok nem ajánlottak hormonpótlást, így elég hamar klimaxos tüneteket éreztem. Ezek közül a legrosszabb az volt, hogy a szerelmeskedéshez nem fűlött a fogam, pedig előtte én voltam az aktívabb ezen a téren. Férjem nagyon megértő, de fiatalok voltunk ahhoz, hogy lehúzzuk a redőnyt. Enikőnél többféle segítséget kaptam ehhez a problémához is az évek során, mindig az adott készségi szintemtől függően. Szoktam röpke meditációt végezni esténként, amikor érzem, hogy már összeborulnék a párocskámmal. Ilyenkor ősvalómból, szerethetőségem hitéből energiakört áramoltatok kettőnk között. Férjem az energia ilyen finom áramlását még akkor is megérzi, ha éppen olvassa az újságját, vagy tévét néz. Általában egy idő után magától felém fordul kis cirógatással, csókkal. Mivel tizennyolc éves házasok vagyunk, örömmel újítunk lelkünk magjának energiateréből.
A módszer hatékonyságát úgy magánéletemben, mint hivatásomban nap mint nap kamatoztatom. Teljesen egészséges emberként élem életem családom körében és munkahelyemen.

T.

Szeretettel várlak a Teremtő Önismeret oktatásán!

Ha valakinek az ősvalójában az a kód él, hogy ebben az életében Önmaga ismerőjévé váljék, akkor elrendeltetett időben
megszólal lelkének finom hangja és jelzi, lépjen rá az útra, mely befele vezet és mélyre, hogy Önmagát valóban megismerje.

Cím: 1024 Budapest, Margit körút 61-63. IV. emelet 21. Kapucsengő: 17
E-mail cím: oktatas@teremtoonismeret.hu
Web: teremtoonismeret.hu

Address: Budapest, district II., Margit körút 61-63. 4th floor, door 21. Gate bell: 17
E-mail address: saghyeniko@spiritualisonismeret.hu
Web: divineselfawareness.com

 

Adatvédelem‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ÁSzF