SZTORIK

Gyermekkori félelmek feloldása

Enikőhöz két éve járok és azóta dolgozom magamon a módszerével.

Minden lehetőséget megragadok, hogy tanulhassak abból az egyetemes tudásból, amit tanít, és mindent elkövetek, hogy minél többet magamba szívhassak belőle. Járok az előadásaira, csoportjaiba, és részt vettem a Maratoni I. II. III. beavatásokon. A Maratoni III. beavatásról egy hete jöttem haza. Hát ez fantasztikus volt, új világot nyitott nekem, és új embert mutatott Bennem. Nem csoda, hogy az ott kapott energia a felszínen a feladatot azonnal hozta.

A megnyitott új erő kellett ahhoz, hogy múltamnak egy nagyon régi sebe megnyílhasson, és feloldást nyerjen. Kisebb fiam az elutazásom éjszakájától kezdve minden éjszaka bepisilt. Hazajőve a férjemmel beszéltünk róla, de azt gondoltuk talán csak felkavarta a távollétem. Teltek a napok, de a helyzet nem javult. A hét közepe fele már jött egy emlékkép, hogy gyerekkoromban én is sokáig bepisiltem. Egyre inkább elkezdett dolgozni bennem a félelem.

Mit rontok el?

Mélytudat szintre mentem, sikerült felismernem, kisfiam a tükröt tartja, hogy megleljem végre, ami még bennem meg- és feloldatlan gyerekkoromból, a régi félelmekből.

Kikerekedett a történetem:

Amikor kislány voltam és bepisiltem, féltem. A szeretet hiányától féltem.

Mélytudat szinten ráláttam, szüleim a saját készségük szintjén mindig a legtöbbet, legjobbat adták. De én a szeretetnek egy más minőségét vártam és vágytam volna tőlük. Az a minőségű szeretet, amit kaptam riasztó volt számomra, elvesztettem belső fényem, szerethetőségem hitét. A félelem, amit átéltem, külső testi tünetében így mutatkozott meg. Ezzel az élethelyzettel átéltem a megszégyenültséget, amit pedig jó mélyre ástam. De jött a fiam, Aki a legnagyobb mesterem, megmutatta, hogy a múltammal szembesülni kell, elfogadón megbocsájtani, mert csak így lehetek része a jelenemnek. Addig, amíg a múlt félelmei irányítják gondolataimat, cselekedeteimet, nem tudom gyermekemet elfogadón szeretni. Ugyanazt a mintát fogom követni, a zsaroló, birtokló szeretetemmel, mint amit átéltem szüleimmel.

Minden nap teszek magamért, magunkért, hogy szeretetem minősége a magam és családom életét örömmé tegye.

Szeretettel várlak a Teremtő Önismeret oktatásán!

Ha valakinek az ősvalójában az a kód él, hogy ebben az életében Önmaga ismerőjévé váljék, akkor elrendeltetett időben
megszólal lelkének finom hangja és jelzi, lépjen rá az útra, mely befele vezet és mélyre, hogy Önmagát valóban megismerje.

Cím: 1024 Budapest, Margit körút 61-63. IV. emelet 21. Kapucsengő: 17
E-mail cím: oktatas@teremtoonismeret.hu
Web: teremtoonismeret.hu

Address: Budapest, district II., Margit körút 61-63. 4th floor, door 21. Gate bell: 17
E-mail address: saghyeniko@spiritualisonismeret.hu
Web: divineselfawareness.com

 

Adatvédelem‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ÁSzF