SZTORIK

Baba és Mama

A sok-sok éves tudatos önismereti munka valóban meghozta „gyümölcsét”.

Szeretném megosztani veletek, hogy a Teremtő Önismeret módszert – amivel már eggyé váltam – és más tanult módszereket hogyan használtam állapotosságom kilenc hónapja alatt, illetve a szülés alkalmával.
Éppen egy három napos beavatáson voltam túl, ahol a női minőségem szakralitását nyitottuk meg, amikor kiderült, hogy kisbabát várok.
Párommal régebben már megbeszéltük, ha jön a baba, elfogadjuk, de nem görcsöltünk rajta.
Gyermekem várását áldott állapotként éltem meg, „terhesség” helyett, ami nagy szabadságot és boldogságot jelentett abban az időszakban. No meg persze, a kilenc hónapos gyorstalpaló lelki munkát.
Hiszen rögtön az első három hónapos időszakban kaptam egy mérettetést, ahol felnőttségemről kellett tanúbizonyságot tennem. Valóban komolyan gondolom-e a „szent családot”!
Ha nincs birtokomban annak tudása, hogyan lehet rezgésszint emeléssel szinte azonnal felnőni az adott feladathoz, akkor most nem lenne egyben a „szent családom”.
Majd e nehéz feladat megoldása után továbbra is dolgoztam magamon, folyamatosan emeltem a rezgésszintemet és minden régi viselkedésmintámmal szembesültem, majd alkímiáztam a szeretet energiájával.
Tudtam, szabad a döntésem, vagy megvárom a testi tüneteket és azokkal szembesülve lépek, vagy „elé megyek” a dolgoknak és rábízom magam Felsőbb Énemre, mutassa, adja, milyen régi megtapadások vannak, amik kioldásával megúszom a testi tüneteket. Felelősséget éreztem kisbabám iránt, hiszen, ha én kioldom a szüleimtől örökölt hajlamokat, akkor nem kell, hogy betegségekkel kapjam a jelzést a szembesülésre, mert ezzel a gyermekem egészségét is kockára teszem.
Édesapám és Édesanyám kapcsolatára és viselkedésük okaira láthattam rá mélytudat szinten, és arra is, hogy milyen energiával történt a fogantatásom. Az egyetemes szeretet energiájával átírtam a régi letapadásokat, blokkokat és léptem tovább fejlődésemben.
Szinte minden nap jöttek az újabb és újabb felismerések, amikkel tovább tudtam lépni, így a kilenc hónap alatt semmilyen testi tünet nem gyötört meg, élvezni tudtam a kisbabám fejlődését a pocakomban. Élveztem az életet, mozgásom szabadságát, mert még az utolsó hetekben is jártam táncolni, tornázni, masszázsra.
A szülés a mai napig az életem egyik legszebb élménye. Ha valami felzaklat nap közben és leesik nagyon a rezgésszintem, akkor a babám születésére szoktam gondolni, ami teljesen megnyugtat, azonnal jó közérzetet ad.
Amikor elkezdődtek a szülési fájásaim, először nem tudtam velük mit kezdeni, kicsit pánikoltam, hogyan fogom végig csinálni. Elérkeztem ahhoz a ponthoz, ahol el kellett határoznom, vagy hagyom magam elsodorni a fájdalommal, vagy összeszedem magam, benne leszek a pillanatban és teljes testemben, lelkemben átélem, részt veszek ebben a csodálatos eseményben. Felemeltem a rezgésszintemet és az utóbbi „megoldás” mellett döntöttem. Ahogyan emelkedett a rezgésszintem, úgy kaptam a képeket. Láttam egy gyönyörű gyémánt virágos kertet, aminek a közepén egy lyuk volt. A gyémánt virágoskert volt a méhem és a lyuk pedig a méhszájam. Ahogy jött a fájdalom, máris engedtem be fájdalmamat a félelmet megváltó energiába, a magentába. Ekkor jött a felismerés, hogy kapcsoljam össze a csakrákat. Ezzel is sikerült a fájdalmat csökkenteni. Kaptam az instrukciókat Felsőbb Énemtől, hogyan vegyem a levegőt, hogyan adjam ki a hangokat. Igyekeztem mindig a pillanatban lenni, ha jött a fájdalom, átengedtem magamon és lefolyattam a magentába, a Föld középpontjába. Amikor pedig nem volt fájdalmam, elengedtem minden gondolatot, nem pánikolva azon, hogy mi fog még következni, maradtam a jelenben, a pillanatot megélve.
Így érkeztem meg a születés csodálatos pillanatához, ami nagyon megható volt. Az egész folyamat alatt nem kaptam semmilyen fájdalomcsillapítót, nem vágtak, semmilyen külső beavatkozás nem történt. Velem volt végig a Párom, mindenki hagyta, hogy a maga természetességében megtörténjenek a dolgok.

Így érkezett meg a gyönyörű Babám, aki nem sírt születése után, csak gőgicsélt és rögtön meg tudtam szoptatni.
Ez volt életem legszebb élménye!

Szeretném megköszönni minden segítőmnek a segítségüket, Akik ezen az úton végig kísértek, köszönöm!

Szeretettel várlak a Teremtő Önismeret oktatásán!

Ha valakinek az ősvalójában az a kód él, hogy ebben az életében Önmaga ismerőjévé váljék, akkor elrendeltetett időben
megszólal lelkének finom hangja és jelzi, lépjen rá az útra, mely befele vezet és mélyre, hogy Önmagát valóban megismerje.

Cím: 1024 Budapest, Margit körút 61-63. IV. emelet 21. Kapucsengő: 17
E-mail cím: oktatas@teremtoonismeret.hu
Web: teremtoonismeret.hu

Address: Budapest, district II., Margit körút 61-63. 4th floor, door 21. Gate bell: 17
E-mail address: saghyeniko@spiritualisonismeret.hu
Web: divineselfawareness.com

 

Adatvédelem‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ÁSzF